headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Skratt, tårar och fantastisk stämning under Misstagens Mästare i Göteborg

Misstagens Mästare har under året turnérat runtom i Sverige och avslutades igår med dunder och brak i Göteborgs Konserthus. Närmare 400 företagare var på plats och gav  föreläsarna en fantastisk respons, då de bjöd på misstag som de vänt till framgång.

Lunch och mingel stod först på agendan. Många nya kontakter skapades och deltagarna fick även möjlighet att träffa några av Företagarnas samarbetspartners.  

Per Johansson

Först ut var Glada Hudik-grundaren Pär Johansson. Han avslöjade hur man kan vända misstag till framgång och stärka sitt företagande. Pär lockade fram både tårar och skratt hos åhörarna med sina rörande berättelser från Glada Hudikteatern, vars uppdrag är "att förändra hela världens sätt att tänka, se och förhålla sig till utvecklingsstörda".

Anna Martinsson, ägare för det göteborgsbaserade laxrökeriet Savolax Eurofish AB, berättade om sin inspirerande resa med familjeföretaget och delade med sig av sina erfarenheter.

Årets Företagare i Sverige 2017, Maria Åkerberg, avslöjade även hon några misstag hon gjort längs vägen och som i slutändan hjälpt henne till den framgång hon idag har med sitt företag Dermanord Svensk Hudvård AB. Bland annat hamnade hon i en varumärkesstrid 2008 och var då tvungen att byta namn på sina produkter. Det blev hennes eget namn Maria Åkerberg som blev det nya varumärket och med det har hon haft en fantastisk framgång. 

Företagarnas vd Günther Mårder gav sina bästa tips på hur man med hjälp av digitaliseringens möjligheter skaffar sig kunskaperna för att lyfta företaget till nästa nivå.

Laila Bagge

Sist men inte minst intog superentreprenören Laila Bagge scenen.  Allt hon satsar på och investerar i måste vara något unikt och hon berättade att hon är väldigt orädd. "Vad är det värsta som kan hända" är Lailas devis.

Efter en inspirerande och energifylld dag blev det en skön avslutning med after work, då det fanns tid att reflektera över dagen och nätverka ännu mer.

"Det var spännande föreläsningar och massa inspiration idag, så jag är jätteglad att vi kom hit idag" säger Kajsa Fahlgren från Ströms och Gustavssons begravningsbyrå, som var där tillsammans med kollegan Maria Schoultz.

Fotograf: Ingela Vågsund

Ladda ned Günther Mårders presentation digitalisering.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap