För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Kil har blivit utsedd!

Publicerad 6 maj 2022
Nu har Årets Företagare i Kils kommun korats.
Från vänster: Hans Norström, Magnus Christoffersson och Ing-Britt Bergström.

Företagsgalan i Kil 2022 gick av stapeln på torsdagskvällen på Kils Hotell. Det blev en fullsatt gala som inleddes med välkomstdrink och mingel. Under kvällen fick galagästerna underhållning av otroliga Wermlands Opera. Det bjöds på en utsökt trerättersmiddag som varvades av flera prisutdelningar.

Under kvällen korades Årets Företagare 2022 som gick till  entreprenören Magnus Christoffersson, som äger och driver Frykenbadens Camping. På plats var Företagarnas medlem Hans Norström som delade ut priset tillsammans med Ing-Britt Bergström, tidigare ordförande i Företagarna Kilsam. 

Vinnarmotiveringen löd:

Magnus  har gjort en häftig resa med nydaning av campingen samtidigt som han med sitt sociala engagemang lyfter upp riktigt unga medarbetare och ger alla ett stort förtroende.

En uppskattad och lyckad gala för hela näringslivet i Kils kommun. 

_________________________________________________________________________

Årets Företagare utses av organisationen Företagarna på lokal, regional och nationell nivå. De lokala vinnarna går vidare till en regional final. Vinnaren där fortsätter sedan till den nationella finalen som äger rum i Stockholms stadshus.
 
Fler nyheter från Företagarna