podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Ta årets smartaste beslut

Publicerad 22 feb 2022
För att du som företagare ska kunna växa och utvecklas krävs tillgång till kompetens och möjlighet till kompetensutveckling - och det har aldrig varit enklare att göra detta nu.

I Värmland är 99,4 procent av alla registrerade bolag små företag, och det är i dessa som fyra av fem jobb skapas. De jobb som skapas i de privata företagen genererar inte bara arbetstillfällen utan också skatteintäkter till vår gemensamma välfärd. För att du som företagare ska kunna växa och utvecklas krävs tillgång till kompetens och möjlighet till kompetensutveckling.

Smörgåsbord med digitala utbildningar

Tack vare ett unikt samarbete mellan Företagarna Värmland och Affärskorskompetens Digilo har du som småföretagare nu chansen att kompetensutveckla dig och dina anställda. Välj och vraka fritt bland närmare hundra digitala kurser som gör dig till en smarare företagare.

En av Företagarnas medlemmar, Kristinehamnaren Patrik Ekman, vd och ägare av Ekman Invest, har nappat på erbjudandet:

- Kurserna bidrar till att jag har blivit en bättre företagsledare. De är anpassade efter en småföretagares annars ganska så strama tidsschema. Dessutom är ju priset helt fantastiskt, säger Ekman.

Positiva medlemmar

Kurserna genomförs digitalt live effektivt och utan restider. Varje kurs är mellan 2 och 6 timmar; enstaka gånger kan de vara utspridda på flera dagar. Företagarnas regionchef i Värmland, Eva Cooper, är övertygad om att Digilos kurser kommer att kunna bidra till ökad tillväxt.

- Jag är inte så lättimponerad. Men med Affärskompetens Digilo har man visat att man har knäckt koden och verkligen har nått ut till de företagare där man kan göra skillnad på riktigt. Det är inte bara snack utan verkstad också! Ta årets smartaste beslut du med och anmäl dig till Affärskompetens Digilo redan i dag.

Anmäl dig här!

Projektet pågår ända fram till februari 2023 och finansieras av Europeiska socialfonden (ESF).

Taggar
Fler nyheter från Företagarna