podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Unga entreprenörerna bakom hälsoappen om priset: "Kvitto på hårt arbete"

Publicerad 25 aug 2021
Det unga entreprenörsgänget bakom succéföretaget Stepler korades igår till Årets Unga Företagare i Värmland 2021. Nu gör de upp i riksfinal i Blå Hallen i Stockholm.
Semir Hadiahmetagic var på plats under ceremonin för att ta emot det tunga företagarpriset.

Nu har Årets Unga Företagare i Värmland 2021 utsetts och det blev Karlstadstrion Semir Hadiahmetagic som tillsammans med sina kollegor Niklas Frisk och Daniel Malmqvist på Stepler tilldelades det tunga priset. På plats var grundaren Semir Hadiahmetagic för att ta emot priset. 

- Det här är ett kvitto på allt jobb vi har lagt ner och det känns jättekul, säger den överväldigande entreprenören efter prisutdelningen.

Stepler är en app vars syfte är att motivera och uppmuntra till mer motion i vardagen. Desto mer användaren går desto större blir belöningen som är i form av rabatterade priser hos ett flertal butiker kopplade till appen. I dag har Stepler närmare 800 000 användare och expanderar i rasande fart.

- Vi har under dagen haft ett stort möte med några tungviktare från Tyskland. Hälsa är viktigt för alla, inte minst nu i dessa tider då vi är mer stillasittande än någonsin, säger Semir. 

Nu laddar Hadiahmetagic och kollegorna för att åka till Blå Hallen i Stockholm för att representera Värmland i den stora Sverigefinalen.

- Nu blev jag riktigt taggad, det här ska verkligen bli kul, säger den unga entreprenören

Vinnarmotivering:

Årets unga företagare i Värmland lyckas kroka arm med många andra under den lite slingriga vägen mot framgång. Ett välkänt virus fällde krokben för gamla planer. Dessa modiga entreprenörer satte då full fart framåt och höll ångan uppe, både hos kunder och investerare. Varje dag, steg för steg, får man allt fler att leva ett hälsosammare liv. 

Årets Unga Företagare är organisationen Företagarnas mest prestigefyllda prisutdelning. Utmärkelsen har en lång historia och delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Alla kandidater granskas noga och vår samarbetspartner UC kontrollerar att de mätbara kriterierna är uppfyllda.

De lokala vinnarna går vidare till en regionfinal vars vinnare utses vid olika tillfällen under ett års tid, mellan höst till nästa höst. De i sin tur tävlar om att bli Årets Företagare i Sverige på galan som äger rum i Stockholm. 

Fler nyheter från Företagarna