headphones newspaper video-player

Anna O´Donnell Swedrup Årets Företagare 2020 i Kävlinge kommun

Maj månad är hänryckningens tid och det är det också hos oss på Företagarna Öresund. Det är nu vi korar Årets Företagare i alla våra kommuner.
Publicerad 26 maj 2021

Här firade vi Barsebäcks Hamnkrog och Anna O´Donnell Swedrup som utsetts till Årets Företagare 2020 i Kävlinge kommun.


Ett stort och välförtjänt grattis.

Såhär lyder motiveringen:

Barsebäcks Hamnkrog har under åren och genom Anna O´Donnell Swedrup, vuxit från en liten butik till en fantastisk restaurang. Den lockar människor från när och fjärran med dess härliga läge, goda mat och trevliga personal. Barsebäcks Hamnkrog drivs i entreprenöriell andra och utvecklas ständigt utan att ge avkall på det som legat till grund för verksamheten - vällagad mat och riktiga klassiker. Vidare finns här ett stort socialt engagemang och Barsebäcks Hamnkrog erbjuder unga människor på väg in i arbetslivet en möjlighet till första jobbet. Det är en unik samlingsplats i kommunen där människor kan träffas och umgås med god mat och dryck nere vid havet. Ofta ända till solnedgången, med en promenad utmed piren eller en avslutande glass från glassbaren.

Sydsvenskan skrev en fin artikel och den kan du läsa här 
Skånska Dagblabet - Krögare vid havet fick pris

Motiveringen lästes upp av Thomas Lövskog styrelseledamot i Företagarna Öresund, här kan se och lyssna.

På plats Monica Lööw, Sara Persson, Jakob Ljungsstedt, Marie Nilsson och Thomas Lövskog - alla en del av styrelsen i Företagarna Öresund.

Vi håller såklart tummarna i regionfinalen som går av stapeln efter sommaren.

Fler nyheter från Företagarna

Äntligen goda nyheter

På torsdagsmorgonen gästade Företagarnas vd Günther Mårder TV 4:s Nyhetsmorgon för att prata om årets Småföretagsbarometer.

Unik inblick i kommunernas inköp

Företagarna presenterar nu omfattande data över kommunala inköp som gör det möjligt att se i vilken omfattning kommunala inköp görs från lokala företag samt småföretag.

”Strandskyddet är skevt”

Obalanserna i strandskyddet borde rättas till så att regelverket inte hindrar utveckling, menar ägaren av strandkrogen SuderSannas på Fårö.

Stoppa nedmonteringen av posttjänsterna

För att kunna bedriva företag i hela landet krävs fungerande infrastruktur i form av bl a postservice. Nermonteringen försvårar för företagande, visar Företagarnas nya rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor