headphones newspaper video-player

Årets Hållbara Företagare i Lomma kommun 2021 är utsedd!

STORT GRATTIS till Årets Hållbara Företagare i Lomma kommun!
Publicerad 18 maj 2021
Årets vinnare arbetar aktivt för att lära ut, bjuda in och involvera fler i en hållbar livsstil med fokus på att hitta lösningar på framtidens matförsörjning.
 
Priset går till ett företag som på ett mycket konkret sätt visar på hur hållbarhet växer fram när kunskap om vår hälsa och vår miljö kombineras.
 
Med inspiration och handlingskraft bjuder företaget in till nytänkande och konkreta aktiviteter, allt paketerat i ett strategiskt helhetstänk som passar utmärkt för samarbeten och framtida innovationer.
 
Vinnaren av utmärkelsen Årets Hållbara Företagare i Lomma kommun är Niklas Hjelm och Niclas Lundius Mörck med verksamheten Grohuset som är en del av
 
Juryn har bestått av representanter från Företagarna Öresund, Swedbank Lomma, Lomma kommun och Miljöbron Skåne.
 
Det har varit riktigt roligt att se så många nomineringar.
 
Olika branscher har varit representerade och några av företagen har sin målgrupp långt utanför landets gränser. Dessa företagare inspirerar och bidrar i allra högsta grad till innovationer av olika slag; allt från produkter och tjänster till konkreta arbetssätt som gynnar hållbarhet.
 
Priset kommer att delas ut lite senare på nyinvigda Bjärreds Station tillsammans med representanter från Lomma kommun, Swedbank och Företagarna Öresund.
 
Grohuset har delat med sig av sina erfarenheter som företagare i #mötenföretagare som du kan se här.
 
Läs mer om Grohuset här.
Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Äntligen goda nyheter

På torsdagsmorgonen gästade Företagarnas vd Günther Mårder TV 4:s Nyhetsmorgon för att prata om årets Småföretagsbarometer.

Unik inblick i kommunernas inköp

Företagarna presenterar nu omfattande data över kommunala inköp som gör det möjligt att se i vilken omfattning kommunala inköp görs från lokala företag samt småföretag.

”Strandskyddet är skevt”

Obalanserna i strandskyddet borde rättas till så att regelverket inte hindrar utveckling, menar ägaren av strandkrogen SuderSannas på Fårö.

Stoppa nedmonteringen av posttjänsterna

För att kunna bedriva företag i hela landet krävs fungerande infrastruktur i form av bl a postservice. Nermonteringen försvårar för företagande, visar Företagarnas nya rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor