podcast news play företagaren I media förmån faq

Årets Hållbara Företagare i Lomma kommun 2021 är utsedd!

Tillsammans med Företagarna Öresund delade Swedbank ut en check på 10 000 kr till årets mottagare av Årets Hållbara företagare; Niklas Hjelm och Niclas Mörck Lundius på grohuset, en del av Alnarp Foodtech.
Publicerad 18 maj 2021
Tord Svensson, Företagarna Öresund, Therese Sivertsson Swedbank, Niklas Lundius-Mörck Grohuset, Niclas Hjelm Grohuset och Elin Westerberg Lomma kommun.
Årets vinnare arbetar aktivt för att lära ut, bjuda in och involvera fler i en hållbar livsstil med fokus på att hitta lösningar på framtidens matförsörjning.
 
Priset går till ett företag som på ett mycket konkret sätt visar på hur hållbarhet växer fram när kunskap om vår hälsa och vår miljö kombineras.
 
Med inspiration och handlingskraft bjuder företaget in till nytänkande och konkreta aktiviteter, allt paketerat i ett strategiskt helhetstänk som passar utmärkt för samarbeten och framtida innovationer.
 
Vinnaren av utmärkelsen Årets Hållbara Företagare i Lomma kommun är Niklas Hjelm och Niclas Lundius Mörck med verksamheten Grohuset som är en del av
 
Juryn har bestått av representanter från Företagarna Öresund, Swedbank Lomma, Lomma kommun och Miljöbron Skåne.

Motivering: Årets vinnare arbetar aktivt för att lära ut, bjuda in och involvera fler i en hållbar livstil med fokus att hitta lösningar på framtidens matförsörjning. Priset går till ett företag som på ett mycket konkret sätt visar på hur hållbarhet växer fram när kunskap om vår hälsa och vår miljö kombineras. Med inspiration och handlingskraft bjuder företaget in till nytänkande och konkreta aktiviteter, allt paketerat i ett strategiskt helhetstänk som passar utmärkt för samarbeten och framtida innovationer.
 
Det har varit riktigt roligt att se så många nomineringar.
 
Olika branscher har varit representerade och några av företagen har sin målgrupp långt utanför landets gränser. Dessa företagare inspirerar och bidrar i allra högsta grad till innovationer av olika slag; allt från produkter och tjänster till konkreta arbetssätt som gynnar hållbarhet.
 
 
Grohuset har delat med sig av sina erfarenheter som företagare i #mötenföretagare som du kan se här.
 
Läs mer om Grohuset här.
Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Ovärdigt pensionsdrama

Företagarna oroas över att partierna ägnar sig åt en budstrid som äventyrar hela pensionssystemet, i stället för att agera långsiktigt och principfast.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.