headphones newspaper video-player

Jonas Permbeck och Karaten Bygg blev Årets Företagare i Staffanstorp

Vi säger ett stort grattis till Jonas Permbeck och Karaten Bygg som byggt upp ett fantastiskt företag med verksamhet över hela landet.
Publicerad 1 jun 2021
På bild Jonas Permbeck Vd och grundare, Karsten Nilsson (medgrundare) Anicka Wallin Jalgén VD Businessport, Henry Lee och Kim AU ledamöter Företagarna Öresund

Företaget startade redan 2006 och idag täcker man flera olika områden där byggservice för stora fastighetsägare och företag samt skadereparationer i samverkan med etablerade försäkringsbolag utgör en stor del av verksamheten.

Idag finns man på flera orter i Sverige.

Motiveringen lyder:

Genom att hela tiden våga utmana normen och med oförtröttligt driv, stort engagemang, vilja och beslutsamhet så är Karaten Bygg med stor framgång verksamma inom byggbranschen och är idag en stark aktör att räkna med.

Med en förståelse för vad som krävs för ett framgångsrikt företagande har Jonas Permbeck och hans medgrundare på ett föredömligt sätt skapat ett företagskoncept med starkt kundfokus.

Läs gärna mer om företaget på deras hemsida https://www.karatenbygg.se/

I pressen läs här 

Fler nyheter från Företagarna

Mindre bonus och mera malus

Lägre klimatbonus för laddhybrider och ett pristak för elbilar som kan få bonus är två av nyheterna när regeringen föreslår skärpta styrmedel av fordon.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter