headphones newspaper video-player

Jonas Permbeck och Karaten Bygg blev Årets Företagare i Staffanstorp

Vi säger ett stort grattis till Jonas Permbeck och Karaten Bygg som byggt upp ett fantastiskt företag med verksamhet över hela landet.
Publicerad 1 jun 2021
På bild Jonas Permbeck Vd och grundare, Karsten Nilsson (medgrundare) Anicka Wallin Jalgén VD Businessport, Henry Lee och Kim AU ledamöter Företagarna Öresund

Företaget startade redan 2006 och idag täcker man flera olika områden där byggservice för stora fastighetsägare och företag samt skadereparationer i samverkan med etablerade försäkringsbolag utgör en stor del av verksamheten.

Idag finns man på flera orter i Sverige.

Motiveringen lyder:

Genom att hela tiden våga utmana normen och med oförtröttligt driv, stort engagemang, vilja och beslutsamhet så är Karaten Bygg med stor framgång verksamma inom byggbranschen och är idag en stark aktör att räkna med.

Med en förståelse för vad som krävs för ett framgångsrikt företagande har Jonas Permbeck och hans medgrundare på ett föredömligt sätt skapat ett företagskoncept med starkt kundfokus.

Läs gärna mer om företaget på deras hemsida https://www.karatenbygg.se/

I pressen läs här 

Fler nyheter från Företagarna

Äntligen goda nyheter

På torsdagsmorgonen gästade Företagarnas vd Günther Mårder TV 4:s Nyhetsmorgon för att prata om årets Småföretagsbarometer.

Unik inblick i kommunernas inköp

Företagarna presenterar nu omfattande data över kommunala inköp som gör det möjligt att se i vilken omfattning kommunala inköp görs från lokala företag samt småföretag.

”Strandskyddet är skevt”

Obalanserna i strandskyddet borde rättas till så att regelverket inte hindrar utveckling, menar ägaren av strandkrogen SuderSannas på Fårö.

Stoppa nedmonteringen av posttjänsterna

För att kunna bedriva företag i hela landet krävs fungerande infrastruktur i form av bl a postservice. Nermonteringen försvårar för företagande, visar Företagarnas nya rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor