För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Jonas Permbeck och Karaten Bygg blev Årets Företagare i Staffanstorp

Publicerad 1 jun 2021
Vi säger ett stort grattis till Jonas Permbeck och Karaten Bygg som byggt upp ett fantastiskt företag med verksamhet över hela landet.
På bild Jonas Permbeck Vd och grundare, Karsten Nilsson (medgrundare) Anicka Wallin Jalgén VD Businessport, Henry Lee och Kim AU ledamöter Företagarna Öresund

Företaget startade redan 2006 och idag täcker man flera olika områden där byggservice för stora fastighetsägare och företag samt skadereparationer i samverkan med etablerade försäkringsbolag utgör en stor del av verksamheten.

Idag finns man på flera orter i Sverige.

Motiveringen lyder:

Genom att hela tiden våga utmana normen och med oförtröttligt driv, stort engagemang, vilja och beslutsamhet så är Karaten Bygg med stor framgång verksamma inom byggbranschen och är idag en stark aktör att räkna med.

Med en förståelse för vad som krävs för ett framgångsrikt företagande har Jonas Permbeck och hans medgrundare på ett föredömligt sätt skapat ett företagskoncept med starkt kundfokus.

Läs gärna mer om företaget på deras hemsida https://www.karatenbygg.se/

I pressen läs här 

Fler nyheter från Företagarna