För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Anders Tegenrot blev Årets Företagare i Lomma

Publicerad 15 aug 2021
Anders Tegenrot, VD på Hälsomedicinskt Center, blev under torsdagen den 26 augusti prisad som Årets Företagare i Lomma kommun.
Tord Svensson, Företagarna Öresund Fredrik Slätterhed Lomma Företagsgrupp, Marie Nilsson Företagarna Öresund, Anders Tegenrot Årets Företagare i Lomma kommun och Elin Westerberg Lomma kommun.

Priset Årets Företagare delas ut av organisationen Företagarna och går till en företagare som genom framgångsrikt företagande bidrar till lokalsamhället och är en förebild för andra.

Till Årets företagare i Lomma kommun utsågs Anders Tegenrot, VD för Hälsomedicinskt Center, med motiveringen: "Anders lever sin vison för Hälsomedicinskt Center med fyra mottagningar (Hjärup, Lomma, Landskrona och Staffanstorp). Här erbjuds en högkvalitativ primärvård med gott rykte och som verkar för att invånarna över tid har en hållbar hälsa." Företaget fokuserar på fysioterapeutiska, medicinska, psykologiska behandlingar för att skapa långsiktigt hållbara vanor och beteenden hos sina patienter. Hälsomedicinskt Center grundades 2008 och har sedan dess utökats.

– Jag är oerhört stolt över hela vårt team. Att jag står här är ett kvitto på allas vår ansträngning. Att det är någon som ser och uppmärksammar det vi gör är jättehärligt, inte minst i dessa pandemitider, sade en rörd mottagare.

Priset delades ut av Företagarna Öresund och Lomma Företagsgrupp.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna