För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare Busclean AB mottog utmärkelsen 2019

Publicerad 28 sep 2020
Under en ceremoni fredagen den 25 september mottog Årets Företagare i Staffanstorp den hedervärda utmärkelsen.

På plats fanns – förutom prismottagaren  Buscleans vd Ergun Dramer och hans närmsta medarbetare – Business Ports vd Annika W. Jalgén, Företagarna Öresunds ordförande Marie Nilsson, vice ordförande Rolf Östinge samt Henry Lee och Kim Au som representanter för Staffanstorp inom Företagarna Öresund (Lomma, Kävlinge, Burlöv och Staffanstorp).

Utmärkelsen delas ut av organisationen Företagarna på lokal, regional och sedan år 2006 även nationell nivå. Syftet är att synliggöra företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap arbetat hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.

Vanligtvis delas utmärkelsen ut under ”Guldkvällen”, som arrangeras gemensamt av kommunen och näringslivet. På grund av pandemin har årets evenemang ställts in.

- Men vi löste det på ett corona-säkert sätt och det känns bra. Att Svenskt Näringslivs rankning om företagsklimatet i svenska kommuner blev offentligt i dagarna, och Staffanstorp rankas som kommunen med Sveriges sjätte bästa näringslivsklimat, gjorde så klart ceremonin extra trevlig. Staffanstorp håller den starka ställningen och viljan att underlätta för företagare genomsyrar den politiska agendan. Det är mycket positivt, säger Henry Lee.

Fler nyheter från Företagarna