För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Fullmatad förmiddag med finansiering i fokus

Publicerad 19 okt 2023
EEN och Företagarna W. arrangerade i veckan ett fullspäckat digitalt seminarium om finansiering för kvinnor som driver företag.

I veckan arrangerade EEN – Enterprise Europe Network och Företagarna W. ett digitalt seminarium om Finansiering för kvinnor som driver bolag.

Det var en förmiddag med mycket inspiration, tips och tankar runt vägen till att hitta rätt finansiering till sitt bolag. Hur börjar man? Vart vänder man sig? Är det olika för olika branscher? Ja, frågorna var många men även svaren presenterades av våra många partners och talare som var med.

Det var en mycket kunnig panel av organisationer och bolag som verkligen bidrog med sin kunskap och erfarenhet i ämnet.

Först ut för dagen var Företagarna W. som presenterades av Mette Pagling, projektledare på Företagarna Stockholms län. Företagarna W. är det nya varumärke där vi på Företagarna skapar inspirerande event och nätverksträffar för dig som är kvinna och driver bolag. Vi driver på för nya policys och påverkar våra beslutsfattare. Allt för att få fler kvinnor att våga starta, driva och växla upp sina bolag! Läs mer här.

EEN – presenterades av Mandy Pieksma, VD och alla de möjligheter som finns att få kostnadsfri rådgivning och tillgång till ett mycket stort nätverk inom Europa, när du söker samverkanspartners inom distribution, tillverkning m.m. Mandy tipsade också om de affärsutvecklingscheckar man kan söka via EEN och Tillväxtverket.

Under förmiddagen radade våra partners upp sig, ALMI presenterades av Danait Hagos, Elina Åkerlind presenterade Nordic Node. Connect och RISE informerade om vad de kunde erbjuda och SEB var representerad av Özge Özen Zink som visade på alla de möjligheter som banken kan hjälpa till med i hela ledet från UF-företagandet till de bästa innovationerna inom Techindustrin.

Se seminariet i efterhand.

EEN Företagarna.png

Loggor.png

Fler nyheter från Företagarna