För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Tårtkalas 24 november

Publicerad 30 nov 2023
Företagarna i Sollentuna anordnade ett väldigt lyckat tårtkalas där bland annat Årets Nyföretagare utsågs.

Stort tack till alla som kom till vårt Tårtkalas i fredags på Sollentuna Scandic Star som modererades väldigt bra av vår ordförande Freddie Lundqvist! Tack även till Scandic Star Sollentuna och grattis till 60 års-jubileet! 🥂 🎈 Väldigt lyckat event och vi alla som var där konstaterade att företagandet är viktigt i Sollentuna kommun.

Vi bjöd in politiker, tjänstemän och företagare på en högintressant eftermiddag med fokus på utveckling av näringslivet i Sollentuna. Det blev prisutdelning och vackra blommor till Årets Nyföretagare och till Årets Unga Nyföretagare, stort grattis till finalisterna! 🥳 Läs mer på Nyföretagarcentrum Sollentuna. Stort tack för gott samarbete!

Vi fick besök från Företagarnas Pernilla Norlin, Samhällspolitisk chef, som höll föredrag med utgångspunkten från rapporten Välfärdsskaparna. Fokus var och kommer alltid vara att tillsammans diskutera vägar framåt. Vi kan alla, på olika sätt, med våra kunskaper bidra till att Sollentuna blir en av landets främsta kommuner att vara företagare i!

Agendan såg ut som följande:

  • Välkomstmingel med bubbel
  • Prisutdelning Årets Nyföretagare och Årets Unga Nyföretagare – @Lisa Carpevi, verksamhetsledare @NyföretagarCentrum Sollentuna och @Henrik Thunes, Kommunstyrelsens ordförande
  • Presentation av rapporten Välfärdsskaparna – @Pernilla Norlin, samhällspolitisk chef på Företagarna
  • Efter presentationen följde en paneldebatt med bl a Henrik Thunes Kommunstyrelsens ordförande, @Anna Juhlin, ordförande i Kompetens- och arbetsmarknadsnämnden, @Mia Woll Hedin, ordförande i NyföretagarCentrum. Moderator @Freddie Lundqvist, ordförande Företagarna Sollentuna

Därefter serverades kaffe och fina, goda tårtor från Balders Bröd i Sollentuna Centrum med möjlighet till mingel och bra samtal om företagande. 

Tack för ett lyckat event och hoppas vi ses snart igen!

Varma hälsningar från valberedningen  och styrelsen Företagarna Sollentuna

Taggar
Fler nyheter från Företagarna