headphones newspaper video-player
Corona – råd och stöd för företagare

Förmåner för alla tillfällen, enbart för dig som medlem!

Vi går mot slutet av ett mycket speciellt år och kanske är det nu viktigare än någonsin förut att se över de löpande utgifter som du och ditt företag har?
Publicerad 30 okt 2020
Gry Flodin

Många är medvetna om att Företagarna erbjuder förmånliga rabatter, men det är inte lika många som känner till hur många förmåner som faktiskt finns tillgängliga. Den gemensamma nämnaren är att samtliga är noggrant utvalda för att underlätta för dig i ditt företagande.

Gry Flodin driver ekonomibyrån Stabilisator och är styrelseledamot i Företagarna Stockholms stad. Hon är dessutom en av de medlemmar i vår förening som använder absolut flest förmåner.

Jag tjänar faktiskt pengar på att vara medlem!

− Jag använder mig främst av reseförmånerna då vi har kontor både i Stockholm och Östersund men ser även alltid till att utnyttja förmånerna hos Dustin och IKEA om något skall köpas in till kontoren. Sen har jag självklart min sjukvårdsförsäkring hos GARANT, både tryggt och prisvärt. Pengarna vi sparar på att utnyttja Företagarnas förmåner överstiger medlemsavgiften varje år, så jag tjänar faktiskt pengar på att vara medlem! 

Dustin – rabatt på IT-produkter: Medlemsrabatt på IT-produkter. Som medlem hos Företagarna får du rabatt på stora delar av Dustins sortiment, unika erbjudanden och 30 dagars kredittid.

IKEA - Som medlem i Företagarna erbjuder vi dig ett unikt erbjudande på hela IKEA sortiment när du handlar med IKEA företagskonto.

GARANT Sjukvårdsförsäkring - Som medlem i Företagarna kan du teckna sjukvårdsförsäkring genom våra försäkringspaket GARANT GrundPlus och GARANT Anställd. Du kan köpa försäkringen för både dig själv som företagare och dina anställda. Du kan även välja om du vill köpa sjukvårdsförsäkringen separat eller som en del i ett paket.

OKQ8 – Sveriges bästa rabatter på drivmedel och övriga tjänster som OKQ8 erbjuder. För att nyttja rabatten behöver du först ansöka om ett företagskort hos OKQ8. 

Juridisk rådgivning - En vacker dag inser du att någon har försökt lura dig, eller att du borde läst igenom det där avtalet lite noggrannare. Då är det guld värt att kunna ringa till Företagarnas juridiska rådgivning.

−Jag har väldigt stor nytta av de förmåner som Företagarna erbjuder oss. Då vi är ett relativt litet företag har vi inte möjlighet att förhandla oss till bra rabatter själva och då är det fantastiskt att få möjligheten ta del av dessa, avslutar Gry.

Det här är givetvis bara ett axplock av alla våra erbjudanden. Klicka in på den generella förmånssidan redan idag för att spara tid och pengar med Företagarnas förmåner!


Mer från hela Sverige


Krönikor


Coronakrisen