Till företagarna.se

Anmäl skada

Välj försäkringskategori som skadan gäller.

Boka vård

Boka vård genom att kontakta Länsförsäkringars vårdförmedling, antingen digitalt eller via telefon. 

Boka digitalt

  • Legitimera dig med BankId.
  • Välj vad du vill ha hjälp med – nytt ärende, återbesök, ombokning eller avbokning.
  • Vardagar kl 8–20 kan du chatta med sjuksköterska och fysioterapeut, för rådgivning och hjälp att boka den vård du behöver. Dygnet runt kan du starta ett nytt ärende, få en medicinsk bedömning och boka en tid för att bli kontaktad på vardagar kl 8–20.

Boka vård digitalt

Boka via telefon

0771-666 115

Ring Länsförsäkringars vårdförmedling, vardagar kl 8-17. Här får du hjälp med medicinsk rådgivning, tidsbokning, personligt samtalsstöd, chefsstöd samt rådgivning av hälsocoach. Övrig tid samt helger finns jourbemanning.

Övriga ärenden

Kontakt

Frågor och svar

GARANT Anställd

Försäkra dig om friskare och tryggare medarbetare. I ett litet företag är varje medarbetare extra viktig. Med en bra försäkring för dina anställda kan du vara trygg med att de får rätt vård i tid. GARANT Anställd är ett försäkringspaket som innehåller en sjukvårds-, liv- och olycksfallsförsäkring.

Ta hand om din viktigaste resurs

Vill du som företagare vara framgångsrik behöver du också ta hand om dina medarbetare. Med GARANT Anställd kan du erbjuda dina medarbetare ett omfattande försäkringspaket med sjukvårds-, liv- och olycksfallsförsäkring.

  • Olycksfallsförsäkring med höga ersättningsbelopp.
  • Livförsäkring som tryggar dina nära och kära.
  • En omfattande sjukvårdsförsäkring för att minimera sjukfrånvaro.
  • Sjukvårdsförsäkringen kan tecknas separat.

En komplett sjukvårdsförsäkring med tre viktiga pusselbitar

Varje medarbetare är viktig – det finns helt enkelt inte tid och resurser att täcka upp om du själv eller dina medarbetare blir sjukskrivna.

Snabb vård

Om en dina medarbetare blir sjuka ser vi till att du snabbt får rätt hjälp. Med sjukvårdsförsäkringen erbjuds medicinsk rådgivning direkt och medarbetaren får träffa en specialistläkare inom max sju dagar och om så krävs operation inom 20 dagar

Rehabilitering

Vägen tillbaka till arbete är ofta lång och dina medarbetare kan behöva stöd och hjälp. Det innebär ett stort ansvar för dig som företagare. Därför ingår rehabilitering i sjukvårdsförsäkringen.

Hjälp att förebygga

I sjukvårdsförsäkringen ingår hälsofrämjande och förebyggande tjänster. Så att medarbetarna kan hålla dig friska på lång sikt. Många sjukdomar och besvär går att förebygga, och det kan vi hjälpa till med.

Ny medlem i Företagarna

Under de första tre månaderna som medlem i Företagarna har du som arbetsgivare med GARANT GrundPlus möjlighet att teckna GARANT Anställd till dina anställda utan att de behöver skicka in någon hälsodeklaration.

GARANT Anställd erbjuds i samarbete med Länsförsäkringar. Du kan teckna försäkringen för alla dina anställda som är mellan 16 och 63 år och fullt arbetsföra. Försäkringen gäller som längst till den försäkrade är 65 år.

Detaljerad information

Produktblad GARANT Anställd
För- och efterköpsinformation

Villkor Gruppförsäkring

Villkor Sjukvårdsförsäkring

Vanliga frågor och svar

Hälsoportalen

I sjukvårdsförsäkringen ingår även hälsofrämjande tjänster med bland annat personligt samtalsstöd och chefsstöd, hälsoprofil och flera webbaserade hälsoprogram, så att du kan behålla god hälsa och förebygga ohälsa.

Läs mer på Hälsoportalen