Till företagarna.se

Anmäl skada

Välj försäkringskategori som skadan gäller.

Boka vård

Boka vård genom att kontakta Länsförsäkringars vårdförmedling, antingen digitalt eller via telefon. 

Boka digitalt

  • Legitimera dig med BankId.
  • Välj vad du vill ha hjälp med – nytt ärende, återbesök, ombokning eller avbokning.
  • Vardagar kl 8–20 kan du chatta med sjuksköterska och fysioterapeut, för rådgivning och hjälp att boka den vård du behöver. Dygnet runt kan du starta ett nytt ärende, få en medicinsk bedömning och boka en tid för att bli kontaktad på vardagar kl 8–20.

Boka vård digitalt

Boka via telefon

0771-666 115

Ring Länsförsäkringars vårdförmedling, vardagar kl 8-17. Här får du hjälp med medicinsk rådgivning, tidsbokning, personligt samtalsstöd, chefsstöd samt rådgivning av hälsocoach. Övrig tid samt helger finns jourbemanning.

Övriga ärenden

Kontakt

Frågor och svar

GARANT GrundPlus

Grundskydd för dig som företagare. GARANT GrundPlus är ett försäkringspaket anpassat för dig som företagare. Det innehåller en sjukvårds-, liv- och olycksfallsförsäkring så att du kan känna dig trygg om något skulle inträffa.

Ekonomisk trygghet i vardagen för dig som företagare

Hur skyddar du företaget om du drabbas av sjukdom eller olycksfall? Många företagare saknar ett omfattande försäkringsskydd. Med GARANT GrundPlus får du ett försäkringspaket som ger dig som företagare det grundskydd som du behöver. 

  • Olycksfallsförsäkring med höga ersättningsbelopp
  • Livförsäkring som tryggar dina nära och kära
  • En omfattande sjukvårdsförsäkring för att minimera sjukfrånvaro
  • Kan även tecknas av kompanjon och du kan medförsäkra make eller sambo

Ny medlem i Företagarna?

Som ny medlem i Företagarna bjuds du på försäkringspaketet GARANT GrundPlus under de tre första månaderna. Därefter väljer du själv om du vill fortsätta med försäkringen eller inte.

Inte medlem än? Bli det här!

GARANT GrundPlus innehåller en omfattande sjukvårdsförsäkring med tre viktiga pusselbitar

Sjukvårdsförsäkringen ger dig möjligheten att snabbt få vård, ger dig professionell hjälp med rehabilitering och tillgång till tjänster som syftar till att den försäkrade ska må bra.

Snabb vård

Om du blir sjuk ser vi till att du snabbt får rätt hjälp. Med sjukvårdsförsäkringen får du medicinsk rådgivning direkt och får träffa en specialistläkare inom max sju dagar och om så krävs operation inom 20 dagar.

Rehabilitering

Vägen tillbaka till arbete är ofta lång och du kan behöva stöd och hjälp. Det innebär ett stort ansvar för dig som företagare. Därför ingår rehabilitering i sjukvårdsförsäkringen.

Hjälp att förebygga

I sjukvårdsförsäkringen ingår hälsofrämjande och förebyggande tjänster. Så att du kan hålla dig frisk på lång sikt. Många sjukdomar och besvär går att förebygga, och det kan vi hjälpa dig med.

Har du anställda?

Under de första tre månaderna som medlem i Företagarna har du som arbetsgivare med GARANT GrundPlus möjlighet att teckna GARANT Anställd till dina anställda utan att de behöver skicka in någon hälsodeklaration.

GARANT GrundPlus är ett försäkringspaket som är speciellt anpassat för företagare och erbjuds i samarbete med Länsförsäkringar.

Detaljerad information

Produktblad GARANT GrundPlus

För- och efterköpsinformation

Villkor Gruppförsäkring

Villkor Sjukvårdsförsäkring

Vanliga frågor och svar

Hälsoportalen

I sjukvårdsförsäkringen ingår även hälsofrämjande tjänster med bland annat personligt samtalsstöd och chefsstöd, hälsoprofil och flera webbaserade hälsoprogram, så att du kan behålla god hälsa och förebygga ohälsa.

Läs mer på Hälsoportalen
Ansök digitalt
Ansök digitalt

Anmäl skada

Vill du göra en skadeanmälan, kontakta oss på tel. 08-406 17 77 eller personforsakring@foretagarna.se så hjälper vi dig direkt. 

Vill du boka sjukvård? Kontakta vårdförmedlingen via chatt eller ring 0771-666 115 

”Där har du min favoritleverantör bland de trygghetsförsäkringar som varje företagare borde skaffa sig. Det handlar om skydd vid sådana katastrofer som du aldrig vill bli drabbad av, men som tyvärr inträffar då och då.”

Visma om GARANT GrundPlus

Jämförelse av trygghetsförsäkringar för företagare, 2019