podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Unga Företagare 2021 i Staffanstorp

Årets Unga Företagare 2021 i Staffanstorps kommun är Elin Rosvall och Rosvalls Salong
Publicerad 12 jun 2022

För första gången delade vi ut priset Årets Unga Företagare i Staffanstorp. Ett pris till företagare under 35 år som förutom att driva ett lönsamt bolag, också tillför ett mervärde för regionen!

Det var därför en stor glädje att få dela ut denna utmärkelse till salongsägaren Elin Rosvall som sedan 2019 driver Rosvall´s Salong i Staffanstorp. Med ett tydligt hållbarhetsfokus och enormt nöjda kunder som vittnar om Elins engagemang och kompetens!

Ett stort grattis säger vi, till en mycket välförtjänt vinst!

Läs artikeln om företagarna som nyligen publicerats i Spegeln (se länk nedan) eller kika på en kort film om företaget här.

Spegeln ÅF Unga.pdf

Motivering

Årets Unga Företagare - Elin Rosvall, Rosvall´s Salong

Till Årets Unga Företagare 2021 utser Företagarna Öresund Elin Rosvall som år 2019 öppnade Rosvalls Salong i Staffanstorp. En vegansk frisörsalong driven av affärsidén att erbjuda en harmonisk och trivsam salong dit alla är välkomna. Trots pandemi har hon byggt ett team med flera medarbetare och en salong som kunderna åker långväga för att besöka. Genom sitt starka engagemang för miljö och hållbarhet, är Elin en förebild för andra unga företagare. Hennes driv och engagemang är också ett föredöme för andra företag i regionen som vill bidra till en bättre morgondag. Företagarna Öresund finner att Elin Rosvall är en värdig mottagare av utmärkelsen Årets Unga Företagare 2021. 

Fler nyheter från Företagarna