För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare 2021 i Staffanstorp

Publicerad 12 jun 2022
Årets Företagare 2021 i Staffanstorps kommun är ägarna bakom Klimabolaget AB. I Staffanstorp finns ca 2300 företag. Ett utav dem har funnits här sedan 1947.

Det började med en diskborste i trä, och idag finns flera varumärken för hållbara städ- och hushållsprodukter för det nordiska hemmet hos Klimabolaget. Företaget som gått i generation efter generation och som står bakom varumärken såsom Frida, Depå och Trend.

I veckan som gått veckan fick vi från Företagarna Öresund det stora nöjet att dela ut utmärkelsen Årets Företagare 2021 i Staffanstorps kommun till  ägarna bakom Klimabolaget; Andreas Kemfors , Yvonne Nyberg och Johnny Nyberg .

Ett stort grattis säger vi, till en mycket välförtjänt vinst!

Läs artikeln om företagarna som nyligen publicerats i Spegeln (se länk nedan) eller kika på en kort film om företaget här

Spegeln ÅF.pdf

Motivering

Årets Företagare - Andreas Kemfors, Yvonne Nyberg och Johnny Nyberg, Klimabolaget Aktiebolag

Till Årets Företagare 2021 utser Företagarna Öresund Andreas Kemfors, Yvonne Nyberg och Johnny Nyberg. Trion är tredje generationen att äga och driva familjebolaget Klimabolaget AB, grundat 1947. Företaget erbjuder produkter till det nordiska hemmet, med ett stort hjärta för miljö och innovation. Med varumärken som Frida, Trend, Hundens och Depå förser Klimabolaget våra hem med miljövänliga och praktiska hushålls- och rengöringsprodukter. Genom lyhördhet och kundfokus, samt ett helhjärtat engagemang för miljö och hållbarhet lyckas familjen med affärsidén att erbjuda ett heltäckande, sunt och innovativt sortiment städprodukter för konsumenter och proffs. Som den familj Klimabolaget är, sätter företaget Staffanstorp på kartan. Därför finner Företagarna Öresund att Andreas Kemfors, Yvonne Nyberg och Johnny Nyberg är värdiga mottagare av utmärkelsen Årets Företagare Staffanstorp 2021. 

Fler nyheter från Företagarna