För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nytt år nya möjligheter!

Publicerad 5 dec 2022
Det här händer i Företagarna Öresund i början av året.

Under januari månad kommer styrelsen att arbeta med planeringen för våren och året, valberedningen är igång och ett årsmöte ska planeras.

Det vi har tagit beslut på är att inte fortsätta med våra frukostar. Det har varit färre besökare jämfört med våra luncher och två aktiviteter varje månad blev nog lite för mycket även för våra medlemmar. Mycket annat erbjuds också i våra kommuner och i andra sammanhang.

Det innebär också att vi under kommande år kan satsa på att samverka mer med andra föreningar inom Företagarna; närmast då Lund och Malmö som geografiskt ligger nära oss. Många av våra medlemmar har kunder, samarbetspartners både i Malmö och Lund och motsvarande för medlemmar i Företagarna Lund och Malmö.

Redan i början av 2023 är det dags att nominera och utse Årets Företagare och Årets Unga Företagare i våra kommuner. Vet du någon företagare som förtjänar utmärkelsen skicka in din nominering, Du kan nominera flera. Mer information om hur du går tillväga hittar du HÄR tillsammans med kriterierna för utmärkelsen.

För två år sen instiftade Företagarna Öresund också priset Årets Hållbara Företagare.

Första året delades priset ut i Lomma kommun och i fjol i Burlövs kommun. Båda gångerna i samarbete med Swedbank som också bidrog med en check på 10.000 kr till vinnaren.

Det här året utökar vi priset till att omfatta hela vårt geografiska område tack vare vårt nya samarbete med Sparbanksstiftelsen Finn. Även de bidrar med 10.000 kr, vilket innebär att prissumman nu är 20.000 kr.  Du kan redan nu ta del av kriterierna för Årets Hållbara Företagare och nominera. Det gör du HÄR.

Sist men inte minst, vill du också engagera dig i Företagarna Öresund?

Det går att engagera sig på olika sätt; ett sätt är att anmäla sitt intresse för att medverka i styrelsen ett annat är att vara med i någon av våra arbetsgrupper.

I båda fallen ingår man i en grupp som planerar och genomför nätverksträffar, Årets Företagare/Årets Unga Företagare, lyfter fram Unga företagare och arbetar för att hjälpa företagare att bli mer hållbara. 

Är det något du undrar över så hör av dig till oss via mail oresund@foretagarna.se eller kontakta någon av oss i styrelsen. Du hittar alla kontaktuppgifter på vår hemsida längst upp till höger.

Välkommen till ett nytt år med Företagarna Öresund.

Styrelsen Företagarna Öresund

Fler nyheter från Företagarna