För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Välkomna till en ny höst med Företagarna Öresund

Publicerad 15 aug 2022
Missa inte höstens aktiviteter på Företagarna i Öresund.
Välkomna till en ny höst

Vi hoppas ni alla haft en skön sommar och fått möjlighet att ladda batterierna.

Aktiviteter under hösten

En nyhet inför hösten är att man hittar alla våra planerade aktiviteter för hösten 2022 på vår hemsida även om exakt plats och innehåll inte är helt klart, så passa på att boka in i kalendern redan nu.

Våra frukostar i höst kommer att äga rum hos Årets Företagare i våra fyra kommuner där vi träffar företagaren/arna bakom verksamheten - missa inte detta! 

Luncherna kommer precis som vanligt att gå av stapeln i våra fyra kommuner på lite olika platser.

Annat på gång....

Under sommaren och framöver håller vi på med en ny spännande kanal som kommer att lanseras i slutet av året, håll utkik.

Vill du och ditt företag bli intervjuad eller få ett besök av oss i höst, hör av dig till oresund@foretagarna.se - vi träffar er gärna.

Vi fortsätter också att spela in korta filmer med unga företagare som inspiration för andra unga, någon att identifiera sig med och som väcker nyfikenhet.

Här tar vi också gärna emot tips på unga företagare som tagit steget till eget.

Se alla filmerna här - www.mötenföretagare.se.

Sist men inte minst så diskuterar vi nu kring priset Årets Hållbara Företagare som vår förening instiftade 2020 och som vi gärna vill utveckla vidare.

Har du tips på hur det kan utvecklas - kontakta charlotte.widing@gmail.com

Missa inte att anmäla dig till hösten luncher och frukostar, vi ser framemot att träffa så många företagare som möjligt.

Hälsningar styrelsen Företagarna Öresund

Tips och länkar 

Gå gärna in och anmäl dig till Medlem söker Medlem. Då kan andra medlemmar enkelt få information om dig och din verksamhet. Sök och ta kontakt med andra medlemmar i din förening, din region eller hela landet. Oavsett om du vill samarbeta, nätverka, göra affärer eller utbyta idéer över en lunch.

Ladda ner appen Företagarna så du enkelt kan ta del av alla erbjudanden och rabatter. Nu under semestern är det extra aktuellt med rabatt på hotell, tågresor, hyrbil m.m.

Ett annat tips är att nyttja Mindpark med sina flexibla lösningar för kontor, vare sig det gäller mötesrum eller arbetsplatser, är helt enkelt attraktivt för många nu i dessa tider. 25% rabatt för våra medlemmar. Läs mer om möjligheterna.

Sist men inte minst – utbildningspaketet Effekt som tagits fram tillsammans med Affärskompetens. Under ett helt år får du tillgång till ett stort antal utbildningar digitalt till ett mycket förmånligt pris som medlem – läs mer här och anmäl dig ida

Fler nyheter från Företagarna