För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Ny podcast med Företagarnas jurister

Publicerad 13 okt 2021
Nu släpps en helt ny podcast där lyssnarna får svar på kniviga frågor från Företagarnas jurister.
Oxana Iakiemenko och Hampus Löwstedt. Foto: Oskar Omne.

I Juristerna svarar ges svar på svåra juridiska utmaningar såsom att hantera avtal, kollegor, anställda, kunder som inte betalar, myndigheter som krånglar och annat som är viktigt när du driver företag.

Programledare är juristerna Oxana Iakiemenko och Hampus Löwstedt. De hjälper dagligen medlemmar som en del av Företagarnas juridiska rådgivning, en kostnadsfri förmån för medlemmar.

Lyssna här!

Oxana Iakiemenko och har arbetat på Företagarna i drygt 1,5 år och har en examen från Uppsala universitet och har fördjupat sig på ekonomiska, sociala och kulturella rättigheter. Hampus Löwstedt har arbetat på Företagarna sedan 2018 och har tidigare arbetat på affärsjuridisk byrå samt en medlemsorganisation för bilister.

Att starta och driva företag är en fantastisk möjligthet men också kantat av mycket lagar och regler att förehålla sig till. För att hjälpa företagare att hantera alla dessa finns nu denna podcast som ett stöd till alla företagare som vill få hjälp att göra rätt direkt.

Förslag på ämnen och frågor kan skickas till podcast@ foretagarna.se. Ett nytt avsnitt av Juristerna Svarar publiceras varannan onsdag.

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna