headphones newspaper video-player

Nu släpper vi biljetterna till Årets Företagare i Sverige

Den 15 oktober koras Årets Unga Företagare, Årets Företagare i Sverige och stipendiaterna till Årets Unga Idé i Stockholms stadshus. Nu har vi släppt biljetterna och äntligen får vi bjuda in till fest!
Publicerad 17 jun 2021

Förra året var ett speciellt år då vi fick ställa om och göra Årets Företagare i Sverige digitalt. Nu börjar restriktionerna lätta och vi har längtat efter att få fira och hylla alla företagare med en hel dag av festligheter och inspirerande föreläsningar. Förberedelserna är i full gång och flera finalister är redan klara.

Företagarnas Therése Grosz är projektledare för Årets Företagare i Sverige. Vad kan vi se fram emot i år?

− Detta år får vi förmånen att lära känna inte bara årets finalister, utan även alla finalister från förra året. Vi har ett riktigt bra program att se fram emot och  spännande gäster. Det brukar vara högt tryck på biljetterna så se till att boka din biljett i tid, berättar Therése Grosz.

Måns Möller på scenen

Komikern Måns Möller och psykologen och entreprenören Angela Ahola är två av dem som underhåller och inspirerar under dagsprogrammet som leds av Företagarnas vd Günther Mårder på Clarion Hotel Sign. Där får vi även träffa tidigare vinnare och årets finalister.

Nytt pris till unga företagare

I år instiftas det nya priset Årets Unga Idé. Tio av de företagare som uppmärksammas på listan 103 unga idéer får möjlighet att pitcha sin affärsidé inför en jury. Tre av dessa kommer sedan att tilldelas ett stipendium på 50 000 kronor var, från Bengt Bengtssons SIBA-stiftelse.

− Det kommer att bli en fantastisk galakväll och jag tror att vi alla har längtat efter att få sätta på oss festkläderna och få uppleva den magiska stämningen i Blå Hallen när vi firar våra finalister och utser Årets Företagare i Sverige, avslutar Therése Grosz.

Läs mer om Årets Företagare i Sverige-galan här.

Här bokar du din biljett!

 

Om Årets Företagare i Sverige

Årets Företagare i Sverige är Företagarnas hyllning till alla företagare som varje dag skapar jobb och bidrar till allas vår gemensamma välfärd. Priset har delats ut i mer än 80 år och delas ut till en företagare utfört en prestation utöver det vanliga. Läs mer här.

Vi följer rådande restriktioner

Självklart följer vi rådande restriktioner och håller oss uppdaterade om Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Fler nyheter från Företagarna

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor