headphones newspaper video-player

Hurra, nu släpper vi biljetterna till Årets Företagare i Sverige 2019!

26 apr 2019
Fredagen den 11 oktober bjuder vi in dig till en inspirerande heldag med föreläsningar, högklassig underhållning och galamiddag. Vi börjar dagen med Företagarna Talkshow som sedan övergår till festlig galakväll i Stockholms stadshus, där vi korar Årets Företagare i Sverige 2019.

Utmärkelsen Årets Företagare har delats ut i över 80 år av Företagarna. Just nu pågår de lokala och regionala utdelningarna runt om i hela landet som sen mynnar ut i Sverigefinalen i Stockholms stadshus. Vi delar även ut utmärkelsen Årets Unga Företagare och stipendiet #GeTillbaka.

Företagarnas Therése Lindell är projektledare för Årets Företagare i Sverige. Vad är det som utmärker galan Årets Företagare?

− Det byggs upp en fantastisk stämning under kvällen med känslan av stolthet när vi tillsammans hyllar och lyfter Sveriges företagare. Att få vara i Blå hallen och ta del av bankettmiddag i världsklass med musik och underhållning gör det hela till en oförglömlig upplevelse!

Redan från morgonen bjuder vi in spännande gäster och föreläsare till Företagarna Talkshow, bland andra komikern Babben Larsson, årets kvinnliga talare Susanne Pettersson och trendanalytikern Henrik Larsson Broman. Det kommer bli en härlig mix av skratt, inspiration och handfasta tips där du får chans att möta flera hundra företagare från hela landet.

Läs hela programmet här.

Boka din biljett nu

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD