headphones newspaper video-player

Älskade magplask!

Är du en företagare som trampat i klaveret? Perfekt! Släpp skämskudden och häng med på misstagmys och få massvis av inspiration i stället.
Publicerad 2 okt 2018

I Piteå den 6 november smäller det. Då arrangerar Företagarna den populära roadshowen Misstagens Mästare på Pite Havsbad. Var beredd på att höra om magplask, missöden och mankemang. Ännu viktigare, inspireras av hur andra har gjort för att vända sina misstag till styrkor!

Ta nästa steg

Den som går genom livet utan att någonsin sätta sig på prov får det ganska tråkigt. Hen blir under inga omständigheter företagare. Lika säkert är det att den som tar kliv utanför sin konfortzon måste vara beredd på att ta en törn. Men genom att lära sig av misstagen kan man komma stärkt ur situationen och ta nästa steg.

– Vi ser ofta bara den framgångsrika företagaren. Men bakom framgångna döljer sig nästan alltid misslyckanden. Det är något som vi alla behöver höra, säger Jenny Frank, projektledare för Misstagens Mästare i Piteå.

Inspiration i mängder

Dagen bjuder på misstagsmys med Kristofer Forss, medgrundare i streetfood-raketen Bastard Burgers, studioglasartisten Linda Isaksson på Heta Hyttan Glasbruk och Markus Tiburzi som är medgrundare på den färgstarka byrån Oh My. Hör vad de har med sig i bagaget och vilka rädslor, utmaningar och tips de bär med sig.

– Var beredda på ärliga samtal, men även på inspirerande föredrag av Pär Johansson på Glada Hudikteatern och Frida Boisen, Bonnier Magazines & Brands vice vd och prisade sociala medie-expert, säger Eva Cooper, dagens konferenciär och till vardags Företagarnas regionchef i Gävleborg.

Pär Johansson är flerfaldigt belönad både som ledare och talare och visar i sitt arbete på hur individer kan utvecklas trots att de till synes har svaga förutsättningar att lyckas. Frida Boisen kan faktiskt titulera sig världsmästare på sociala medier och vet allt om hur du slår igenom mediebruset och blir framgångsrik med nya digitala möjligheter.

Bredda ditt nätverk

Pite Havsbad är en fantastisk miljö för att mingla med andra företagare, skapa nya affärsmöjligheter och dra nytta av att medarbetare från Företagarna och våra partners finns på plats. Varför inte få ett svar direkt från en av våra kunniga jurister på rådgivningen, eller passa på att syna den där förmånen som låter lite för bra för att vara sann i sömmarna.

– Det finns fortfarande biljetter kvar, men det är först till kvarn som gäller. Mitt råd är att du inte ska missa det här tillfället att få inspiration och knyta kontakter, säger Therese Lindell, projektledare för Misstagens Mästare på Företagarnas rikskontor.

Läs hela programmet och anmäl dig till Misstagens Mästare i Piteå här. 

Fler nyheter från Företagarna

”Strandskyddet är skevt”

Obalanserna i strandskyddet borde rättas till så att regelverket inte hindrar utveckling, menar ägaren av strandkrogen SuderSannas på Fårö.

Stoppa nedmonteringen av posttjänsterna

För att kunna bedriva företag i hela landet krävs fungerande infrastruktur i form av bl a postservice. Nermonteringen försvårar för företagande, visar Företagarnas nya rapport.

Bakläxa för EU-kommissionen

Företagarna har bidragit till att ett långtgående lagförslag om bolagsstyrning och ansvarsfrågor i företagens leverantörskedjor hejdats.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor