För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Linköping lanserar nya mötesplatser

Publicerad 4 jul 2024
Företagarna Linköping blomstrar: Kvinnliga entreprenörer och soloföretagare leder tillväxten. Nu tar föreningen nästa steg. Företagarna Linköping gläds över en medlemstillväxt på 12 procent under de senaste två åren. Den största ökningen sker bland kvinnliga entreprenörer och i åldersgruppen 40–55 år.
Styrelsen i Företagarna Linköping

Intresset för att starta eget företag fick en skjuts under pandemin, och trots en viss nedgång sedan dess, har viljan att engagera sig i Företagarna fortsatt att växa. Allt fler småföretagare söker sig till det lokala nätverket, som erbjuder ett värdefullt utbud av utbildningar, affärsmöjligheter och sociala sammankomster. I Linköping har Företagarna också satsat på Företagarna W. som har fokus på kvinnors företagande och på att skapa mer samverkan mellan unga företagare (Företagarna Young).

− Det är fantastiskt att se att den positiva medlemsutvecklingen vi haft de senaste åren håller i sig" Säger Anders Björck, ordförande för Företagarna Linköping.

Föreningen nöjer sig inte med att det går bra, utan växlar nu upp.

− Nu ser vi fram emot att utveckla och etablera tre nya koncept; Mötionera, Bättre med Företagarna och Mer Affärer med Företagarna som ska hjälpa fler entreprenörer i Linköping att hantera den osäkerhet som många har över affärsläget framöver, säger han.

Under 2024 lägger Företagarna Linköping stort fokus på kompetensutveckling och affärsnätverk. Många företag behöver effektivisera och modernisera för att både spara kostnader och framtidssäkra sin verksamhet därför lanseras:

  • ”Bättre med Företagarna”, utbudet av kurser kommer att omfatta områden som miljö och klimat, HR i det mindre företaget, generativ AI och strategier för lönsammare affärer.
  • ”Mer Affärer med Företagarna” som fokuserar på aktiva och dynamiska affärsnätverksträffar i syfte att skapa fler och nya affärsmöjligheter.
  • ”Mötionera” – vårt redan populära frukostevent där vi går och pratar, gör affärer och lär oss av varandra. Enkelt och effektivt för alla som har svårt att få tiden att räcka till allt.


− Det är extra glädjande att Företagarna Linköping inte bara lockar till sig nya medlemmar utan också behåller dem. Det tydliggör att man uppskattar både de lokala aktiviteterna och de rikstäckande förmånerna, som inköpsrabatter och juridisk rådgivning, säger Frida Boklund, Regionchef för Gotland, Östergötland och Småland

Företagarna Linköping välkomnar alla entreprenörer som vill driva och utveckla sina verksamheter i en inspirerande och stöttande gemenskap.

Häng med du också i Linköpings största affärsnätverk för företagare!

 

För mer information och anmälan:

Företagarna Linköping  

Kontakta Företagarna Linköping via e-post

 

Följ oss här så missar du inga aktiviteter! 

Facebook

LinkedIn 

Instagram 

 

 

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna