headphones newspaper video-player

Stort grattis till Ulrika Vidén och Patrik Andersson som utsetts till Årets Företagare i Heby

Företagarna Heby delar ut priset Årets Företagare i Heby för att vi vill lyfta fram människan bakom företaget. Vi vill synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra allt bättre affärer. Bättre affärer leder till tillväxt som ger välstånd, något som alla vill ha.
Publicerad 11 maj 2021
Årets Företagare i Heby är Ulrika Vidén och Patrik Andersson som driver Konstlist i Heby AB.

Juryns motivering: 
Konstlist i Heby AB är ett familjeföretag där tre generationerarbetar aktivt i företaget. De är ett fullsortiment företag som levererar ” allt inom ramarna ” till kunder från Haparanda till Ystad. Företaget satsar på kvalitet vilket kunder som Nationalmuseum och Moderna Museet uppskattar. 2018 utsågs företaget till Gasellföretag av Dagens Industri och fortsätter att växa och har 14 anställda. Bra utveckling för ett företag som startade i ett garage om 80m2 och som nu är trångbodda på 1000m2.

 

Fler nyheter från Företagarna

Äntligen goda nyheter

På torsdagsmorgonen gästade Företagarnas vd Günther Mårder TV 4:s Nyhetsmorgon för att prata om årets Småföretagsbarometer.

Unik inblick i kommunernas inköp

Företagarna presenterar nu omfattande data över kommunala inköp som gör det möjligt att se i vilken omfattning kommunala inköp görs från lokala företag samt småföretag.

”Strandskyddet är skevt”

Obalanserna i strandskyddet borde rättas till så att regelverket inte hindrar utveckling, menar ägaren av strandkrogen SuderSannas på Fårö.

Stoppa nedmonteringen av posttjänsterna

För att kunna bedriva företag i hela landet krävs fungerande infrastruktur i form av bl a postservice. Nermonteringen försvårar för företagande, visar Företagarnas nya rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor