podcast news play företagaren I media förmån

Stort grattis till Ulrika Vidén och Patrik Andersson som utsetts till Årets Företagare i Heby

Företagarna Heby delar ut priset Årets Företagare i Heby för att vi vill lyfta fram människan bakom företaget. Vi vill synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra allt bättre affärer. Bättre affärer leder till tillväxt som ger välstånd, något som alla vill ha.
Publicerad 11 maj 2021
Årets Företagare i Heby är Ulrika Vidén och Patrik Andersson som driver Konstlist i Heby AB.

Juryns motivering: 
Konstlist i Heby AB är ett familjeföretag där tre generationerarbetar aktivt i företaget. De är ett fullsortiment företag som levererar ” allt inom ramarna ” till kunder från Haparanda till Ystad. Företaget satsar på kvalitet vilket kunder som Nationalmuseum och Moderna Museet uppskattar. 2018 utsågs företaget till Gasellföretag av Dagens Industri och fortsätter att växa och har 14 anställda. Bra utveckling för ett företag som startade i ett garage om 80m2 och som nu är trångbodda på 1000m2.

 

Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.