För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Delta vid kommunfullmäktige!

Publicerad 16 jun 2020
Försommaren har gjort sitt intåg. Visst är det ändå härligt att solen börjar värma och att vi går mot sommartider?

Företagarna i Heby har, trots rådande omständigheter, inte legat på latsidan. Tisdagen den 16 juni, runt kl. 17:00 kommer vi att närvara vid Heby kommuns fullmäktige för att dela ut Årets Företagare i Heby kommun samt Årets Unga Företagare.

Det är dock bara början. Vi har fått en hel timme till att lyfta viktiga näringslivsfrågor för de ledande politikerna. Det här är vår möjlighet att faktiskt vara med och påverka på riktigt!

Förutom representanter från Företagarna i Heby kommer även Företagarna Stockholm-Mälardalens regionchef, Thomas Byström, att närvara för att belysa vikten av att Heby kommun framöver bedriver en mer företagarvänlig politik.

Nu vill vi även bjuda in DIG! 

Givet rådande situation kommer det finnas möjlighet att medverka via Zoom och det är ett ypperligt tillfälle för dig att delta och lära dig mer om hur beslutsfattandet i vår kommun faktiskt fungerar, samtidigt som du får vara med och hylla vår kommuns fantastiska företagare!

Klicka dig in via följande länk klockan 17:00, för att delta vid mötet!

https://play.staylive.se/hebykommun/l/25536?fbclid=IwAR3DtJUN9Ye4Nk0-EDc2Cq7YgpsLzP-fpeAlqM1rPXZhMh7q9vMsoMXFlX0

Fler nyheter från Företagarna