headphones newspaper video-player
Världscupen i Ulricehamn med Företagarna

Följ med Företagarna på världscupen i Ulricehamn

Världscupstävlingen i Ulricehamn kommer att bli av även under 2019 och Företagarna kommer självklart att vara på plats!

Nu är det andra gången som tävlingen genomförs i Ulricehamn. Senast var det 30 000 åskådare per dag och tävlingen blev en favorit bland skideliten.

Den 26 januari mellan klockan 09:00 och 17:00 får du chansen att hänga med Företagarna på en skidupplevelse i världsklass.

Förutom den goda stämningen och tävlingspulsen möter du skid- och företagarprofiler tillsammans med oss på första parkett.

– Se till att ta del av Företagarnas paket under världscupen. Vi startar med frukostmingel hos Bogesunds Bil, varifrån vi åker gemensamt med buss till tävlingsområdet. Extra bra en dag som denna då framkomligheten i stan är starkt begränsad, säger Sture Hellstrand som är ordförande för Företagarna Ulricehamn.

Du får även plats på vip-läktaren på målrakan under dagens bägge lopp (herrar 15km fristil och damer 10km fristil) samt tvårätters lunch som serveras mellan loppen. I samband med lunchen intervjuas kända skidprofiler.

Direkt efter målgång och prisutdelning samlas vi för ett värmande matmingel på temat sponsring där du möter idrotts- och företagarprofiler som exempelvis:

  • Sofia Paldanius (femfaldig olympier i kanot) berättar hur hon parallellt med sin träning skötte sponsorarbetet och fick satsningen och vardagen att fungera.
  • Den svenske skidlegendaren Anders Södergren ger sin syn på sponsring, både som elitåkare och som representant för Svenska skidförbundets huvudsponsor Vattenfall.
  • ”Därför investerar vi i långsiktig sponsring”, Stefan Axelsson från företaget Axelent i Hillerstorp berättar om sitt mål med den långsiktiga sponsringen.
  • Jessica Span, försäljningsdirektör för Volvo Cars Sweden berättar vad företagets satsning på Volvo Ocean Race gett och hur man nu går vidare på nya satsningar.

Samtalen leds av mannen som gett begreppet ”sparad krona” ett ansikte: Företagarnas vd Günther Mårder.

Vårt arrangemang avslutas cirka 16.45 då vi går till bussen för vidare transport till Bogesunds Bil där bilarna står parkerade.

Klicka här för att anmäla dig för att se världscuptävlingen i Ulricehamn tillsammans med oss på Företagarna. 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD