podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Linnéa Petersson: "På lördag firar vi Hyltes företagare"

Publicerad 6 okt 2022
Företagarnas ordförande Linnéa Petersson laddar upp inför helgens AwardParty där Hyltes företagare ska hyllas och firas.
Foto: Linnéa Petersson, ordförande Företagarna Hylte, ser fram emot helgens hyllningsmiddag.

Årets Företagare och Årets Unga Företagare har redan korats  men inte fått ett ordentligt firande. Men på lördag är det äntligen dags. Då ställer Företagarna Hylte till med det årliga galejet Hylte AwardParty som i år blir en intimare middag med 85 gäster. Denna kväll ska Hyltes företagare och möjliggörare hyllas för sina entreprenöriella insatser i kommunen. 

- Det blir en festlig kväll med god mat, mycket värme och en go' stämning, säger Linnéa Petersson i en intervju med Hallandsposten. 

Hyllningsmiddag för möjliggörare

Det var i augusti som entreprenörsparet Caroline Engvall och Jonas Carlsson överraskades med utmärkelsen Årets Företagare i Hylte samt den 35-åriga skogsentreprenören Petter Marklid som fick ta emot titeln Årets Unga Företagare i Hylte.

Linneá Petersson tycker det är extra viktigt att ha en hyllningsmiddag i år då det än en gång är mycket tuffa tider för flera Halländska entreprenörer just nu.

- Viktigt att vi lyfter våra företagare i svåra tider som jobbar för framtidstro i Hylte och visar på alla möjligheter som finns i Hylte kommun. Våra företagare är förebilder, säger hon till tidningen. 

Flera priser ska delas ut

På lördagen ska flera priser delas ut: årets butik, eldsjäl, möjliggörare och tjänsteperson och utöver det ska även ett gesällbrev delas ut.

Fler nyheter från Företagarna