För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Hylte: "En utmärkelse för hela teamet"

Publicerad 21 sep 2022
I augusti överraskades entreprenörsparet Caroline Engvall och Jonas Carlsson med utmärkelsen Årets Företagare i Hylte 2022.
Jonas Carlsson och Caroline Engvall. Foto: Privat

Den 8:e oktober är det återigen dags för det årliga eventet Hylte AwardParty som arrangeras av Företagarna i Hylte. Det blir en hyllningsmiddag med massa underhållning där företagare från kommunen kommer att få stå i fokus och motta priser för sina företagsamma insatser i Hylte. På plats kommer givetvis Årets Företagare 2022 att vara, nämligen makarna Caroline Engvall och Jonas Carlsson, som tillsammans äger VJ Vilt i Nissaryd, för att få sin officiella hyllning. 

Caroline och Jonas korades till vinnare redan i augusti när Företagarnas ordförande Linnéa Petersson kom på oväntat besök för att lämna den glada nyheten. 

- Wow! Vi är så himla glada och stolta. Tack! Denna fina utmärkelse tar vi emot tillsammans med alla våra anställa och alla som ställer upp och hjälper oss. Utan er hade det inte varit möjligt. Ni är guld värda för oss, ni vet vilka ni är, sa makarna då. 

Sann entreprenörsanda 

Det var 2021 som det driftiga krögarparet beslutade sig för att starta en gårdsbutik mitt ute på landet i Nissaryd. Där håller de till i en gammal släktgård där Jonas och Caroline även bor och driver sina verksamheter JC Kakelmäster och VJ Vilt. 

På VJ Vilt utför hylteföretagarna bland annat styckning och förädling av vilt men även försäljning av viltkött och charkprodukter inne i gårdsbutiken. 

- Vårt tänk med lokalproducerat och viltkött ligger i tiden. Samtidigt bidrar vi till att utveckla landsbygden och skapar arbetstillfällen, säger dem i en intervju med Hallandsposten. 

Hyllas av Företagarna

Linnéa Petersson ser fram emot AwardParty och att äntligen få ge årets vinnare ett riktigt ordentligt firande!
 
- Caroline och Jonas ni är förebilder och stort tack för er satsning Ni är samhällsbyggare, jobbskapare och möjligggörare i Hylte kommun, säger hon och avslutar:
 
- Vi hoppas ni får era bästa förutsättningar för att växa och utvecklas i vår kommun.
 
Fler nyheter från Företagarna