För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Hylte Award Party blev succé - "Nytändning"

Publicerad 23 nov 2021
Under lördagskvällen hölls Företagarna Hylte Award Party och årets tema var Nytändning.
Foto: Ida Karlsson Lallander. Årets Unga Företagare och Årets Företagare i Hylte 2021

Näringslivsgalan Hylte Award Party som arrangerades av Företagarna Hylte gjorde succé under lördagen. Kvällen utmynnande i en massa härliga företagshyllningar, god mat och dryck och en massa nätverkande. 

- Det känns helst fantastiskt, folk är på så gott humör över att få ses igen, säger Linnéa Petersson, projektledare för galan och ordförande för Företagarna i Hylte till Hallandsposten. 

Ljusceremoni och jubel

Temat för kvällen var nytändning, vilket symboliserades genom att inleda middagen med en ljuscermoni med levande ljus, uppger tidningen. 

- Folk är tända på att sätta i gång igen efter pandemin - det känns som att vi har en nytändning bland entreprenörerna här att få i gång livet igen, säger Linnéa. 

Delade ut flera priser

Under lördagen delade man bland annat ut priser till Årets Företagare och Årets Unga Företagare. Men även Årets eldsjäl , Årets tjänsteperson, Årets möjliggörare och Årets butik delades ut. 

 - Det var ju otroligt. Jag har ju bott i Torup i hela mitt liv, snart 80 år i samma hus - så jag tror alla här vet vem jag är, sa bland annat Årets eldsjäl Bengt-Åke Torhall som fick stående applåder när han tilldelades priset. 

 

 

Stort grattis till våra vinnare i alla kategorier, skriver Linnéa Petersson på Företagarna Hyltes Facebooksida. 
Fler nyheter från Företagarna