podcast news play företagaren I media förmån faq

Företagarna Hylte Award Party blev succé - "Nytändning"

Under lördagskvällen hölls Företagarna Hylte Award Party och årets tema var Nytändning.
Publicerad 23 nov 2021
Foto: Ida Karlsson Lallander. Årets Unga Företagare och Årets Företagare i Hylte 2021

Näringslivsgalan Hylte Award Party som arrangerades av Företagarna Hylte gjorde succé under lördagen. Kvällen utmynnande i en massa härliga företagshyllningar, god mat och dryck och en massa nätverkande. 

- Det känns helst fantastiskt, folk är på så gott humör över att få ses igen, säger Linnéa Petersson, projektledare för galan och ordförande för Företagarna i Hylte till Hallandsposten. 

Ljusceremoni och jubel

Temat för kvällen var nytändning, vilket symboliserades genom att inleda middagen med en ljuscermoni med levande ljus, uppger tidningen. 

- Folk är tända på att sätta i gång igen efter pandemin - det känns som att vi har en nytändning bland entreprenörerna här att få i gång livet igen, säger Linnéa. 

Delade ut flera priser

Under lördagen delade man bland annat ut priser till Årets Företagare och Årets Unga Företagare. Men även Årets eldsjäl , Årets tjänsteperson, Årets möjliggörare och Årets butik delades ut. 

 - Det var ju otroligt. Jag har ju bott i Torup i hela mitt liv, snart 80 år i samma hus - så jag tror alla här vet vem jag är, sa bland annat Årets eldsjäl Bengt-Åke Torhall som fick stående applåder när han tilldelades priset. 

 

 

Stort grattis till våra vinnare i alla kategorier, skriver Linnéa Petersson på Företagarna Hyltes Facebooksida. 
Fler nyheter från Företagarna

Sätt entreprenörskap på schemat

Ämnet entreprenörskap eller entreprenörskap och företagande bör erbjudas på samtliga gymnasieprogram och inom sammanhållen yrkesutbildning på kommunal vuxenutbildning.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.