headphones newspaper video-player

Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Laholm 2021 utsedda!

Det blev under något ovanliga former som Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Laholm 2021 delades ut. Chockerade men lyckliga var de överraskade vinnarna när vi dök upp med kamerateam och blommor.
Publicerad 19 feb 2021
Årets Företagare i Laholm 2021 blev Emmy och Marcus Kjell på Novista AB. Årets Unga Företagare i Laholm 2021 blev Noak Potocki på Nordictherm AB.

Emmy Kjell och Marcus Kjell, Novista Sweden AB utsedda till Årets Företagare i Laholm 2021.

"En framgångssaga med tyngd, helt enkelt!"

Noak Potocki, Nordictherm Spa AB utsedd till Årets Unga Företagare i Laholm 2021

"Ett framgångsrikt och spännande Laholms företag med en imponerande tillväxt de senaste åren"

Motivering Årets Företagare Laholm 2021:

Ledord som kunskap, trygghet och kvalité styr företaget mot lönsam utveckling med innovation som en viktig ledstjärna. Företaget har under åren en rad egna produkter inom marknadssegmentetet medicinteknik. En framgångssaga med tyngd, helt enkelt!

Motivering Årets Unga Företagare Laholm 2021:

Nordictherm AB är ett innovativt företag med intressanta produkter i tiden. Här ingår såväl unika isolering- och lågenergilösningar för byggindustrin som kvalitativa spakoncept för avkoppling och rekreation. Som ung företagare driver och utvecklar Noak Potocki sitt företag Nordictherm AB med stor beslutsamhet och helhjärtat engagemang. Detta har resulterat i ett framgångsrikt och spännande Laholms företag med en imponerande tillväxt de senaste åren och mycket god lönsamhet.

_________________________________________________________________________

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå.

Fler nyheter från Företagarna

Kan elen ta slut?

Elpriser och problem med elförsörjning diskuteras ofta. Men, handlar det om egentlig elbrist? Kan elen ta slut? Nja. Företagarnas expert Philip Thunborg reder ut.

Regeringen rattar om i stöden

Företagarna välkomnar att regeringen nu rättar till en del uppenbara brister i coronastöden till drabbade företag. Viktigast av allt är dock att pengarna betalas ut.

Beredskap för bredare nedstängning

Med regeringens förslag om ytterligare begränsningsåtgärder med stöd av den tillfälliga pandemilagen blir det möjligt att stänga ner fler verksamheter.

Mer från hela Sverige

Handlar du med Storbritannien?

I detta avsnitt av Företagarna LIVE går vi på djupet kring Brexit och guidar dig till hur handel med Storbritannien fungerar nu.

Mikael Eriksson, tullchef DB Schenker Sverige, EEN:s Theresa Ryberg och Daniel Wiberg, chefsekonom på Företagarna deltar.

Se avsnittet nu

Krönikor


Coronakrisen