För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Laholm 2021 utsedda!

Publicerad 19 feb 2021
Det blev under något ovanliga former som Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Laholm 2021 delades ut. Chockerade men lyckliga var de överraskade vinnarna när vi dök upp med kamerateam och blommor.
Årets Företagare i Laholm 2021 blev Emmy och Marcus Kjell på Novista AB. Årets Unga Företagare i Laholm 2021 blev Noak Potocki på Nordictherm AB.

Emmy Kjell och Marcus Kjell, Novista Sweden AB utsedda till Årets Företagare i Laholm 2021.

"En framgångssaga med tyngd, helt enkelt!"

Noak Potocki, Nordictherm Spa AB utsedd till Årets Unga Företagare i Laholm 2021

"Ett framgångsrikt och spännande Laholms företag med en imponerande tillväxt de senaste åren"

Motivering Årets Företagare Laholm 2021:

Ledord som kunskap, trygghet och kvalité styr företaget mot lönsam utveckling med innovation som en viktig ledstjärna. Företaget har under åren en rad egna produkter inom marknadssegmentetet medicinteknik. En framgångssaga med tyngd, helt enkelt!

Motivering Årets Unga Företagare Laholm 2021:

Nordictherm AB är ett innovativt företag med intressanta produkter i tiden. Här ingår såväl unika isolering- och lågenergilösningar för byggindustrin som kvalitativa spakoncept för avkoppling och rekreation. Som ung företagare driver och utvecklar Noak Potocki sitt företag Nordictherm AB med stor beslutsamhet och helhjärtat engagemang. Detta har resulterat i ett framgångsrikt och spännande Laholms företag med en imponerande tillväxt de senaste åren och mycket god lönsamhet.

_________________________________________________________________________

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå.

Fler nyheter från Företagarna