podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Knystaforsen tog hem tunga krögarpriset Årets resmål

Publicerad 10 dec 2021
Stort grattis till Eva och Nicolai Tram vars restaurang Knystaforsen som ligger i lilla Rydöbruk nu utsetts till Årets resmål av Dagens Industri.
Foto: Instagram, Privat.

Det är nykomlingarna, krögarparet Eva och Nicolai Tram som i veckan fick ta emot det prestigefyllda priset Årets resmål när tidningen Dagens industri hyllade restauranger över hela landet.

Det lilla resmålet Knystaforsen ligger i gränstrakterna mellan Halland och Småland. Eva och Nicolai, som båda är medlemmar i Hylte restaurang, la allt på ett kort och storsatsade mitt i den pågående pandemin.

- Ni har gjort att vår dröm har blivit verklighet. Vi har varit fullbokade sedan ni kom ut med er recension. Det var helt fantastiskt!, säger Nicolai Tram till tidningen.  

Satsade allt på ett kort

Tidigare i år var DI Weekend på plats på Knystaforsen och lämnade efter sig en fantastisk recension där de fick hela 23 av 25 möjliga poäng. Sedan dess har hösten varit fullbokad för krögarduon. Nu växer verksamheten ännu mer:

- Vi började med tre rum och håller på att renovera, så det blir fler gästrum i samma hus, säger Nicolai.

Foto: Privat, Instagram.

Mat och vin från Sverige

Det som går att förvänta sig inför ett besök på Knystaforsen är en varm hemma känsla med mat som lagas över en öppen eld med råvaror från naturen. Dessutom är allt vin från Sverige:

- Det är inte bara en fix idé, det är också för att det smakar bra och går bra ihop med vår mat, tycker vi, säger Nicolai Tram avslutningsvis till tidningen. 

Stort grattis och lycka till framåt säger vi på Företagarna Halland till er! 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna