För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vill du vara med och påverka företagarens förutsättningar i Falun?

Publicerad 26 jan 2024

Vi söker nu fler styrelsemedlemmar till Företagarna Faluns styrelse. Du som känner dig manad att engagera dig i uppgifter såsom nätverkande, events, påverkansarbete för att utveckla företagsklimatet lokalt och mycket mer har nu chansen att tillsammans med andra i samma situation arbeta för ett ännu starkare företagsklimat i Falun.  

Vi söker personer med engagemang, driv och intresse för våra viktiga frågor och ser fram emot en nystart tillsammans där du kommer att få möjlighet att vara med och bygga upp och påverka på riktigt. Är du dessutom en person som trivs i en varierande och framträdande roll, kanske du är vår nya ordförande? Som stöd och hjälp i vårt lokala arbete har vi stor hjälp av Företagarnas regionkontor och rikskontor.  

Företagarna är en ideell förening av företagare för företagare. Vi är idag ca 60 000 medlemmar i Sverige och Falun är Dalarnas största företagarförening med ca 330 medlemmar. Vi arbetar med våra fyra viktiga hörnstenar som bas: Nätverk, Kunskap, Förmåner och ett Bättre företagsklimat. Som förtroendevald har du möjlighet att vara med och påverka på riktigt! 

Är du en företagare under 35 år skulle du kanske vara intresserad av att i Falun ansvara för Företagarna Young som är Sveriges tveklöst största nätverk för unga företagare.  

Låter det spännande och du är lite nyfiken på uppdraget, hör gärna av dig till nuvarande ordförande Anna Hansson, anna@hnpar.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna