podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vill du engagera dig i Företagarna lokalt som valberedare?

Publicerad 19 okt 2022
Vill du vara med och jobba för ett bättre lokalt företagsklimat och samtidigt bli en del av Sveriges största företagarfamilj? Då är du precis den vi söker!

Vill du vara med och jobba för ett bättre lokalt företagsklimat och samtidigt bli en del av Sveriges största företagarfamilj? Då är du precis den vi söker!

2023 fyller Företagarna Falun 250 år! I februari håller vi föreningens årliga stämma, och söker just nu fler engagerade personer med stora nätverk som kan bidra till valberedningens arbete. Tidsåtgången är förhållandevis liten, men vi förväntar oss ett strukturerat arbete där du

- deltar vid åtminstone ett styrelsemöte under året
- deltar i några möten (kan vara digitala) med övriga i valberedningen
- söker runt i ditt nätverk för att hitta relevanta företagare som kan bidra i styrelsen.

Som valberedare kan du bli en del av ett stort nätverk som tillsammans stärker och förbättrar företagandet både lokalt, regionalt och på nationell nivå. En stor chans och möjlighet att göra skillnad inom politiken och samtidigt bygga ovärdeliga nätverk. Precis som styrelsen kan du som valberedare delta på alla utbildningar och arrangemang som Företagarna anordnar, inklusive regionträffar och Årets Företagare i Stockholms stadshus.

Anmäl ditt intresse via formuläret så återkommer vi till dig!

Vill du veta mer?
Tveka då inte att kontakta vår regionsamordnare:

Maria Tunhult
Regionsamordnare
Taggar
Fler nyheter från Företagarna