För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vill du engagera dig i Företagarna lokalt som ledamot i vår styrelse?

Publicerad 19 okt 2022
Vill du vara med och jobba för ett bättre lokalt företagsklimat och samtidigt bli en del av Sveriges största företagarfamilj? Då är du precis den vi söker!

2023 fyller Företagarna Falun 250 år! I februari håller vi föreningens årliga stämma, och söker just nu fler engagerade personer till vår styrelse. Vi söker särskilt dig som är intresserad av att bidra på något av följande områden:

- politisk påverkan
- event och arrangemang (bl.a. företagsbesök, frukostar och Årets Företagare)
- ekonomi (kassör och hantering av stiftelser och stipendier)
- medlemsvärvning och att skapa värde för våra medlemmar på olika sätt

Ett litet arvode utgår, men vi är till stor del en arbetande styrelse som du går in i för att göra skillnad för näringslivet i kommunen.

Som ledamot i styrelsen blir du del av ett stort nätverk som tillsammans stärker och förbättrar företagandet både lokalt, regionalt och på nationell nivå. En stor chans och möjlighet att göra skillnad inom politiken och samtidigt bygga ovärdeliga nätverk. Var beredd att avsätta tid för ca 10 styrelsemöten per år, en utbildning för förtroendevalda i september samt Årets Företagare-galan i Stockholm i oktober.

Anmäl ditt intresse via formuläret så återkommer vi till dig!

Vill du veta mer?
Tveka då inte att kontakta vår regionsamordnare Maria Tunhult:

E-post: maria.tunhult@foretagarna.se
Telefonnummer: 070-08 94 459

Taggar
Fler nyheter från Företagarna