podcast news play företagaren I media förmån faq

De korades till Årets Företagare i Älvdalen 2021

Äntligen har Årets Företagare utsetts i Älvdalens kommun.
Publicerad 6 maj 2022

Varje år delas det prestigefyllda priset Årets Företagare ut i flera av Sveriges kommuner. Vinnaren tar sig sedan vidare till regionsfinalen för att till sist koras till Årets Företagare i Sverige. Under fredagen var det dags att dela ut priset även i Älvdalen, på plats var Företagarna Älvdalens ordförande Peter Nygren för att dela ut priset. 

Årets vinnare fick korades under den årliga Företagsmässan i Älvdalen och vinnarna i år blev Leif Johansson, Hans-Erik Wallin och Jon Hedlund som tillsammans driver Älvdalensfrakt AB. Ägarna var tyvärr inte på plats för att motta priset men hade skickat ut en kollega på plats för att mottaga priset. 

Stort grattis säger vi till hela gänget på Älvdalsfrakt AB!

_________________________________________________________________________

Årets Företagare utses av organisationen Företagarna på lokal, regional och nationell nivå. De lokala vinnarna går vidare till en regional final. Vinnaren där fortsätter sedan till den nationella finalen som äger rum i Stockholms stadshus.
 
Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.