För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De korades till Årets Företagare i Älvdalen 2021

Publicerad 6 maj 2022
Äntligen har Årets Företagare utsetts i Älvdalens kommun.

Varje år delas det prestigefyllda priset Årets Företagare ut i flera av Sveriges kommuner. Vinnaren tar sig sedan vidare till regionsfinalen för att till sist koras till Årets Företagare i Sverige. Under fredagen var det dags att dela ut priset även i Älvdalen, på plats var Företagarna Älvdalens ordförande Peter Nygren för att dela ut priset. 

Årets vinnare fick korades under den årliga Företagsmässan i Älvdalen och vinnarna i år blev Leif Johansson, Hans-Erik Wallin och Jon Hedlund som tillsammans driver Älvdalensfrakt AB. Ägarna var tyvärr inte på plats för att motta priset men hade skickat ut en kollega på plats för att mottaga priset. 

Stort grattis säger vi till hela gänget på Älvdalsfrakt AB!

_________________________________________________________________________

Årets Företagare utses av organisationen Företagarna på lokal, regional och nationell nivå. De lokala vinnarna går vidare till en regional final. Vinnaren där fortsätter sedan till den nationella finalen som äger rum i Stockholms stadshus.
 
Fler nyheter från Företagarna