För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Dalaentreprenörerna tokhyllade under prisutdelningen: "Inspirerande"

Publicerad 3 sep 2021
Företagare från hela länet hade samlats för att göra upp om titeln som Årets företagare i Dalarna.
Från vänster: Torbjörn Wallin och Jeff Öijer. Foto: Susanne Engström

Det var under torsdagen som alla lokala Årets Företagare-vinnare träffades för mingel, bubbel och god mat på den anrika restaurangen Geschwornergården i Falun. Dagen till ära korades regionsfinalisterna och det blev två drivna entreprenrören som korades.

Årets Unga Företagare gick till Morasonen Jeff Öijer. Trots sin unga ålder på 32 år så har Jeff en scoterkrosskarriär bakom sig och ett företag som står i full blom. Nu prisas han, skriver DT.se.

- Det här är en inspirerande lagspelare som tar med många andra på sin resa mot nya himmelska höjder, skriver Företagarna om Torbjörn Wallin.

"Inspirerande entreprenörsanda"

Framgångarna har även varit ett faktum för Årets Företagare, Torbjörn Wallin, vd för Idre Himmelfjäll, som är allmänt känd för sin otroliga entreprenörsanda och ständigt jobbar på att lyfta och förbättra verksamheten.

- När utmaningar tornar upp ser vår vinnare möjligheter och lösningar för att bestiga dem. Det här är en inspirerande lagspelare som tar med många andra på sin resa mot nya himmelska höjder, skriver Företagarna vidare i sin motivering.

Fler nyheter från Företagarna