För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Jakten på känslan i Borlänge flyttas fram

Publicerad 13 mar 2020
Under rådande omständigheter väljer vi att skjuta fram det inplanerade eventet "Jakten på känslan". Vi har full förståelse för dig som i denna situation behöver fokusera fullt ut på ditt företag. Du är en av våra samhällsbärare, välfärdsbyggare och jobbskapare. Men håll utkik, vi återkommer med information och ett nytt datum inom kort!

Företagarnas stora event Misstagens Mästare har under många år varit väldigt framgångsrikt i Dalarna. Men vi på Företagarna arbetar kontinuerligt med att uppdatera vårt utbud och skapa innehållsrika event som ger deltagarna värdefulla verktyg och kunskap att plocka med sig in till sitt företagande. Det är dags för något nytt!

Företagarna arrangerar därför stolt ” Jakten på känslan” i Borlänge. Under rådande omständigheter väljer vi att skjuta fram denna  halvdag som är skräddarsytt för företagare och som skapar en plattform för nätverk, kunskap och en stor portion med energi genom föreläsningar och workshops.  Vi återkommer med datum och mer information. 

Fler nyheter från Företagarna