headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Möt Emma Ericsson, ledamot i Företagarna Falun

15 jul 2020
De som valt att vara förtroendevalda i Företagarna är oerhört viktiga personer i Sveriges största företagarorganisation. 2000 personer runt om i hela Sverige har i dag engagerat sig i sina lokala föreningar och arbetar för att tillsammans påverka den lokala politiken och företagsklimatet. Nu tar vi pulsen på våra superhjältar i Dalarna. Möt våra förtroendevalda!

Hej Emma,

Berätta kort om dig!

Jag driver Ramhuset i Falun sedan 3 år tillbaks. Jag är den 4:e i min generation som driver företaget och därmed uppväxt med hantverket.

Varför har du valt att vara engagerad i Företagarna och vad ger det dig?

Jag tycker att Företagarna är en organisation som gör roliga saker tillsamman och bra aktiviteter lokalt. Jag var med på Åre skii week för några år sedan som arrangerades för unga företagare och vi hade så roligt. Och det är verkligen nyttigt att träffa andra som driver företag. Nu är jag engagerad i Företagarna Young och vill att fler unga företagare i Dalarna ska få samma möjlighet att nätverka och ta del av de förmåner som finns.

Vad är det bästa med att vara medlem i Företagarna?

Företagarna har varit guld värt för mig som tillhör en liten yrkesgrupp. Jag har fått stöd i personalhantering, stöd gällande kontakt med min hyresvärd och stöd med juridiska frågor. Sist men inte minst nätverka med andra företagare för att utbyta erfarenheter.

Berätta något som vi inte vet om dig, intressen, kunskaper, vad du är grym på helt enkelt 😊

Jag är medlem i MENSA och lyssnar mer än gärna på techno.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap