För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagandets uppgångar och motgångar tog plats i Dalarna

Publicerad 5 sep 2019
rDen 3 september var det återigen dags för det populära eventet Misstagens Mästare. Lokalen var Rolf Ericson Bil i Borlänge, vars bilhall fylldes av företagare redo att nätverka med varandra och att låta sig inspireras av en handfull talare som öppenhjärtigt delade med sig av de misstag deras företagarresor inneburit - och vad de lärt sig utmed vägen.

 

Företagarnas regionchef Eva Cooper var eftermiddagens konfrencier. 

Publiken fick lära känna finalisterna till Årets Företagare i Dalarna: Jan och Daniel Andersson, Nordiska Tåg, Brazer Boslak, Basta Urban Italian samt Sten och Matilda Bastman, Marab, 

Lina Ronnefalk och Michelle Gill tog tidigare i år hem utmärkelsen Årets UF-företag i Dalarna. De berättade om sin resa från att inte bli godkända till att placera sig som topp-10 i Sverige för UF-företaget SmartRide.

Johan Dahl delade öppenhjärtigt med sig om sin resa från att vara framgångsrik entreprenör till kraschad och deprimerad, och vad som hände sedan. Publiken fick en känslomässig vitamininjektion och kanske till och med en och annat (mental) kärleksfull örfil. 

Susanne Moffat fick en mer fysisk utmaning av Johan.

Samarbetsparters lottade ut fina priser till deltagare. Här en välfylld frukokorg från Dala Kaffeservice. 

Guldregn över Matilda och Sten Bastman, Årets företagare i Dalarna. Läs mer här.

Sveriges app-drottning som plötsligt inte hade någon app. Susanne Birgersdotter är idag en av Sveriges främsta kvinnliga förebilder inom tech-branschen. Hon menar att nyckeln till framgång är att våga be om hjälp

Samtliga foton tagna av Maria G Nilsson.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna