För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Blekinge 2024

Publicerad 25 jun 2024
Christina Nilsson och Anton Frej från Meritum i Sverige respektive Frej Creative tog emot fler priser än de kunde bära vid utdelningen på Sölvesborgs Golfklubb.

I år fick återigen Företagarna Sölvesborgs ordförande kliva upp tillsammans med kommunens representant för att gratulera ännu en vinnare till utmärkelsen Årets Företagare i Blekinge. Det var en tårögd pristagare som klev fram för att ta emot sina priser. Christina kunde inte hålla tillbaka tårarna när hon stod i solen inför ett 40-tal personer och hyllade alla omkring sig

– Tack. Det här priset är inte till mig, det är till min fantastiska personal och våra kunder, fick hon fram mellan tårarna.

Klicka här för att läsa mer om Årets Företagare i Blekinge.

En lunch – två prisutdelningar

Karlshamn är även de vana vid att få kliva fram med buketter och gratta sina lokala finalister när de utses till Årets Unga Företagare i Blekinge. I år var inget undantag. När motiveringen lästes upp sken Antons ansikte upp mer och mer för varje ord. Han förstod snabbt att han skulle få ta emot den ärofyllda utmärkelsen.

– Jag vore ingenting utan alla fantastiska parter omkring mig, säger Anton efter att ha kramat om prisutdelarna.

Klicka här för att läsa mer om Årets Unga Företagare i Blekinge.

Fler nyheter från Företagarna