För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Familjen Andersson är Årets Företagare i Strömstad

Publicerad 4 jul 2024
Med sitt företag Helnys Kiosk & Gatukök är familjen Andersson Årets Företagare i Strömstad. Läs juryns motivering till varför de tilldelats den ärofyllda utmärkelsen.

Juryns motivering:

Helnys Kiosk & Gatukök är ett lysande exempel på ett framgångsrikt familjeägt företagande. Sedan 1998 har familjen Andersson outtröttligt serverat Strömstad med ett brett utbud av smakrika och prisvärda rätter. Från hamburgare och korv till sallader och glass, har de blivit en favorit för både lokalbor och besökare.
 
Martin, Catrin och Clara har genom sitt hårda arbete och sin passion för mat och service skapat en verksamhet som inte bara är lönsam, utan också spelar en viktig roll i det lokala samhället. De bidrar till Strömstads liv och rörelse, och deras företagande är ett föredöme för det lokala entreprenörskapet.
 
För deras långvariga engagemang och betydande bidrag till Strömstad, tilldelas Helnys Kiosk & Gatukök med stolthet utmärkelsen Årets Företagare 2024.
 
 
Familjen Andersson går nu vidare till Regionfinalen för Årets Företagare & Årets Unga Företagare, den 5 september i Partille Arena.

 

Se alla övriga finalister:

Fler nyheter från Företagarna