För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

World of Volvo - företagarträff

Publicerad 26 apr 2024
Företagarna Göteborg

Företagarnas nya vd Benjamin Dousa är på turné och gjorde ett uppskattat stopp  i Göteborg för att tala om Företagarnas främsta fokusfrågor framåt, regelkrångel och goda företagarexempel.
Volvo Car Retails affärsområdeschef, Daniel Barkman, gjorde också sällskap ner till Göteborg denna dag och höll en intressant föreläsning och under eftermiddagen fanns Volvo Car Hisings Backa & Sörreds representanter på plats. Du kan läsa mer om Volvo förmånsavtal här. Du kan även passa på att anmäla dig till Volvo och Företagarnas golftävling på Vallda den 21 maj.  

Vi fick en guidad rundvandring i World of Volvo med alla klassiska landmärken och historia samt en rad av häpnadsväckande interaktiva upplevelser. Huset, med sina 22 000 kvm i trä-och-glas är med sin spännande arkitektur värd ett besök i sig.

Vi tackar vår samarbetspartner Volvo Car Hisings Backa & Sörred för en förstklassig eftermiddag och kväll, en önskeaktivitet från våra medlemmar och som var fullbokad till den sista 80e stolen. 

Daniel Barkman.jpg mat2.jpg Benjamin D.jpg

Taggar
Fler nyheter från Företagarna