För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Kickoff för soloföretagare lockade deltagare från hela regionen

Publicerad 3 okt 2023
Ett härligt gäng soloföretagare deltog i årets kickoff Soloföretagardagen på Hällsnäs i Mölnlycke. Under dagen fick de lära sig mer om social och digital försäljning samt hjälpa varandra att hitta strategier för att utveckla sina egna företag.

För sjunde gången arrangerades Soloföretagardagen, en dag för de företagare som är minst men också flest till antalet. Att det är roligare att ha kickoff tillsammans med andra än med bara sig själv kan nog de flesta hålla med om. Temat för dagen var "Lyft ditt soloföretag med digital och social försäljning". För utbildningen stod Alice Orbelin, som driver sitt företag Business Growth Sverige. 

Alice gav en inblick i kundens köpresa, kundupplevelse och hur man kan skapa innehåll som är värdeskapande och genererar leads och affärer.  Ett första steg är att ha koll på hur hjärnan fungerar och hur man kan påverka sina kunder medvetet och etiskt. 

–90% av våra beslut fattas baserat på känslor och inte på rationellt och förnuftigt tänkande, berättade Alice.  

Septemberdagen på Hällsnäs bjöd på en skön sensommarvärme och deltagarna passade på att njuta av det fina vädret när de jobbade i grupper och hjälpte varandra att sätta strategier för sociala medier. Perfekt att ha kollegor för en dag att bolla sina tankar och idéer med!

"Utmanade, superintressant och fantastiskt" och "Proffsigt, engagerande och inspirerande" var reflektionerna från några av deltagarna efter dagen.

Alice Orbelin ger tre tips för din digitala och sociala försäljning

Fler nyheter från Företagarna