För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

David Mårtensson och Camilla Hansson är Årets Företagare på Tjörn

Publicerad 23 maj 2023
Nyligen utsågs David Mårtensson och Camilla Hansson, med sitt företag Bygg och Fritid i Skärhamn AB, till Årets Företagare på Tjörn. Motiveringen lyfte bland annat deras medmänsklighet och brinnande intresse för den lokala förankringen.
Foto: Agnes Jalin

Stort grattis! Vad erbjuder ni på ert företag?

Vi är en traditionell byggvaruhandel med det mesta som kan tänkas behövas till ett bygge.

Vilka är era framgångsfaktorer?  

Våra medarbetare. Utan dem hade inget varit möjligt.

På vilka sätt jobbar ni med hållbarhet i verksamheten?  

Vi arbetar med ISO certifieringar (ISO:9001, ISO:14001 & ISO:45001) och kan tillhandahålla 100%FSC/PEFC certifierat material.

Löpande arbete med hållbara förbättringar, så som miljövänliga material i all utsträckning.

Vilka är era största styrkor som företagare och ledare?  

Vårt driv som ledare och intresset för ständiga förbättringar och utvecklingar. Våra medarbetare som ständigt är med i snabba lösningar för våra kunder.

Hur skulle era medarbetare beskriva er som ledare/företagare?

Nära till beslut och närvarande i vardagen.   

Vad ser ni för utvecklingsmöjligheter med företaget?

Hela tiden förfina vårt erbjudande till kund, vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare och kanske fortsätta vår etablering på fler orter?

Juryns motivering:

Varje människa är unik, varje människa bär på en historia. Att någon vågar se bortom en fasad, ett bagage vi bär eller yttre förutsättningar brukar kallas medmänsklighet, något vi alla borde se som självklart, men ibland kan det steget vara stort.

Att erbjuda ett jobb, en tillhörighet eller ett sammanhang kan vara den största gåvan man kan ge en människa. Våra vinnare av årets företagare på Tjörn vågar vara medmänskliga OCH affärsmässiga. Årets företagare på Tjörn använder sin kraft som företagare att både förändra sin omvärld både genom sitt erbjudande till kunderna och sina medarbetare.

Med en djup respekt för varandras olikheter driver de sitt företag tydligt framåt och uppåt! Det som startade som en kul sidoverksamhet har idag förvaltats och utvecklats av nästa generation till inte bara en utan tre fantastiska arbetsplatser med ett brinnande intresse för den lokala förankringen!

 

 

Fler nyheter från Företagarna