För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Malin Ahlstedt, som driver Ahlstedts livs, är Årets Unga Företagare på Tjörn

Publicerad 9 jun 2023
Malin Ahlstedt, med sitt Ahlstedts Livs, känt för de flesta som ICA Nära Dyröboden, tog emot utmärkelsen på STO-galan i maj. Nu är hon finalist till Årets Unga Företagare Västra Götaland, som utses i september på den festliga regiongalan i Borås.
Foto: Agnes Jalin

Juryns motivering:

Tidig morgon, sen kväll. Klippa gräs, blanda våffelsmet, hjälpa pensionärer, baka pizza. Skapa konferenser eller momsredovisa – ingen syssla är för stor eller för liten för vinnaren av Årets unga företagare på Tjörn.

Vår vinnare imponerar med sitt driv, sin vilja att ständigt utvecklas och framför allt, att göra det omöjliga möjligt! För vem, skulle kunna tro att en tjej från ”schlätta” skulle komma till kusten och inte bara bli accepterad utan även älskad av både öbor, företagarkollegor och besökare.

Att driva en livsmedelsbutik är alltid förenat med hårt jobb, att göra det på en ö men mindre än 200 invånare och göra det med vinst är en bedrift större än vi kan förstå! Att göra det med kärlek, omtanke och glädje gör vår vinnare unik, någon vi är stolta att kalla Tjörnbo!

Fler nyheter från Företagarna