För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Magnus Borg, som driver Formidabel Specialinredningar i Tibro, är Årets Företagare Tibro

Publicerad 9 jun 2023
Magnus Borg tog emot utmärkelsen på eventet "Tibro Näringslivsfest" i mars. Nu är han finalist till Årets Företagare Västra Götaland, som utses i september på den festliga regiongalan i Borås.

Juryns motivering:

Med en lång gedigen kunskap och erfarenhet i den bransch han verkar i tog han steget att utan kompanjonskap självständigt köra sitt välrenommerade företag på egen hand.

Ett företag där man som så många andra företag i Tibro känner den trygga välkomnande doften av trä slå emot en redan i dörren.

Med perfektionism, noggrannhet och stolthet sätter han en ära i att leverera företagets produkter av bästa möjliga kvalitet till sina kunder.

En företagare som bildat ett härligt sammansvetsat arbetslag och som sätter ödmjukhet i sin roll som företagsledare främst i en bygd som under lång tid starkt präglats av flitiga småföretagare och duktiga hantverkare och där förmågan att samarbeta för att nå framgång många gånger varit helt avgörande.

Fler nyheter från Företagarna