För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Eric Sundström är Årets Unga Företagare i Mellerud

Publicerad 7 jul 2023
Utmärkelsen Årets Unga Företagare i Mellerud gick till Eric Sundström och hans företag Sundströms Schakt & Maskin AB. Bolaget startades av Eric 2015 och har idag 20 anställda och en bred kompetens inom entreprenad, uthyrning, järnväg och snöröjning.
Vinnare Årets Unga Företagare i Mellerud Eric Sundström, Sundströms Schakt & Maskin AB

Motivering

För Mellerudspojken Eric Sundström som redan tidigt visste vilken väg han ville gå är framgången idag ett faktum! Eric började jobba i entreprenadbranchen innan han ens gått klart skolan, tog lastbilskort och var anställd i några år - men han ville mer än så. År 2015 startade han upp Sundströms Schakt & Maskin AB, och hade som de flesta andra en motig start, men jobbade med stort engagemang och en rejäl gnista vidare. Han har klarat av motgångar & utmaningar på ett föredömligt sätt, med stort engagemang och uthållighet kan han idag stolt presentera ett riktigt fint företag med god lönsamhet och drygt 20 anställda. Med hans positivitet och driv ser vi en ljus framtid för årets unga företagare i Mellerud.

737x5-gold-divider.jpg

banner-AF-AUF-samlingssida-2023.jpg

Fler nyheter från Företagarna