För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nattvandring tillsammans med föreningen Vuxna på stan

Publicerad 24 feb 2023
Vi har åtagit oss uppgiften att försöka locka företag/organisationer till att delta i nattvandring tillsammans med föreningen Vuxna på stan. Den 3/3 kommer Sparbanken Lidköpings personal att vandra och sedan har vi ytterligare 4 tillfällen (fredagar från den 10/3 och framåt) som vi vill fylla med företag från Lidköping som vill vara med och göra skillnad.

Vuxna på stan har funnits närvarande i Lidköping i snart 30 år, de har som mest varit över 200 medlemmar som har varit ute på stan och vandrat och pratat med ungdomar. Detta har de gjort helt ideellt och med hjälp av deras engagemang så har de skapat ett tryggare och bättre miljö kvälls- och nattetid i Lidköping.

Rent praktiskt så kommer vandringen att vara mellan kl 21 till ca 01 i centrala delarna av Lidköping.

LEDIGA DATUM
10/3
17/3
24/3
31/3

Anmälan till johan.hjelmaeus@sparbankenlidkoping.se

Så, what´s in it for me? Ni som organisation/företag får chans att göra Lidköping till ett bättre ställe på jorden, ni stöttar en riktigt bra sak, ni kan använda ert engagemang i sociala medier, ni kommer att bli bjudna på en god kopp kaffe under kvällen och ni får chans att se vad ungdomarna i Lidköping gör på kvällen.

Låter det som något att vara med på? Hör av er till mig! Sprid detta i era sociala medier så kan era medlemmar få chans att anmäla sig och göra en bra sak för Lidköping.

Hör av er om ni behöver någon annan info eller liknande för att kunna posta inlägget i era sociala medier. Hoppas vi fyller alla platser tillsammans!
Tack på förhand!

Johan Hjelmaeus
Affärsutvecklare Sparbanken Lidköping
0703-92 28 20
johan.hjelmaeus@sparbankenlidkoping.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna