podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Härliga inspirationsdagar med engagerade förtroendevalda

Publicerad 15 nov 2022
Ett 50-tal förtroendevalda från Företagarnas olika lokalföreningar i regionen träffades nyligen för årets styrelseinspiration. Under de två dagarna på Quality Hotel Waterfront i Göteborg blev det som vanligt mycket nätverkande, erfarenhetsutbyte, idéskapande och härliga skratt.
Skön stämning och ett härligt engagemang! Bläddra för fler bilder

Att vara förtroendevald inom Företagarna innebär att man brinner för att påverka och bidra till ett bättre företagarklimat samt skapa nätverk och bra förutsättningarna för att fler skall lyckas bli framgångsrika i sitt företagande. Som ett litet tack för all tid våra fantastiska förtroendevalda lägger på sitt ideella arbete, bjuder vi årligen in dem till det här eventet, med övernattning på hotell, god mat och ett innehållsrikt program. Det är ett uppskattat inslag i föreningsarbetet, som fyller på energikontot och som brukar ge många nya idéer att ta med i sitt föreningsarbete och i sitt företagande.

Som vanligt när våra förtroendevalda träffas var det hög energi, stort engagemang och mycket skratt och glädje. Vi firade också att fler och fler företagare väljer att bli medlemmar i Företagarna och Företagarnas säljchef Ola Claesson inspirerade kring vad vi kan göra för att bli ännu fler och inte minst -  hur vi behåller de medlemmar vi redan har. 

Hur hittar man sina lokala opinionsfrågor och hur driver man dem gentemot sina lokala politiker och beslutsfattare? Soroush från Företagarnas regionkontor bjöd på en massa tips och deltagarna fick spåna tillsammans. 

På kvällen avnjöt vi en god middag under livliga diskussioner. Ett platsbyte mellan huvudrätten och efterrätten gav möjligheten att lära känna ännu fler föreningskollegor.

Christer Olsson, fiskarsonen från Öckerö som gjort sunt förnuft till sin affärsidé, kickade igång fredagsmorgonen med en inspirerande föreläsning.  Christer Olsson är en av Nordens mest bokade föreläsare och är coach till några av de mest erfarna ledarna. Han delade med sig av många anekdoter och kloka tankar, vilka kanske kan sammanfattas med devisen: "Tillsammans är vi starka. Gör det du är riktigt bra på och ta hjälp av andra med sådant du är mindre bra på."

”Energi, glädje, erfarenheter”, ”Proffsigt, genomtänkt, roligt” och ” Vänner, gemenskap, inspiration”. Det var några av de svar vi fick av deltagarna i utvärderingen efter styrelseinspirationen. Stort tack för de detta och för ert deltagande och engagemang!

 

Fler nyheter från Företagarna