podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Lyckad sälsafari i finaste skärgården med Företagarna Young

Publicerad 23 maj 2022
Förra veckans träff med Företagarna Young i Göteborg blev en succé. Vi mötes upp 20 glada unga företagare och hoppade direkt ner i flytdräkter och två väldigt snabba RIB-båtar. Vi var alla lite spända men det blev en oförglömlig båttur där vi fick se både Bohusläns stolthet och landskapsdjur knubbsäl samt en fantastisk skärgård. Efter ett stopp på Vinga blev det race in mot hamnen där vi flög fram mellan kobbar och skär i Göteborgs hamninlopp. Väl i hamn avrundades kvällen på Quality Hotel Waterfront där en god middag avnjöts med snack om RIBturen och såklart sitt företagande.
Taggade unga företagare i RIB-båt

Det var en fartfylld upplevelse med RIB-båtarna och många nyfikna sälar som tittade upp ur vattnet. Dem syns tyvärr inte på bilderna men var för många i båtarna en grym upplevelse att få se i verkligheten.

Kvällen avslutades på bästa sätt och vi fick njuta av tvårätters på Quality Hotel Waterfront och när väl alla var mäta och belåtna fortsatte diskussionerna och många trevliga kontakter knöts. En av deltagarna uttryckte det så bra: ”Nu längtar jag redan till nästa inspirerande träff med unga entreprenörer”.

Eventet var ett bra tillfälle att lära känna andra unga företagare från alla möjliga olika branscher och platser. Alla som deltog nätverkade sig fram till nya kontakter som förhoppningsvis kan nyttjas privat eller i arbetet.

Tusen tack till alla er som deltog, ni gjorde eventet
till en succé där alla fick ta för sig på ett avslappnat sätt.

Nu känner vi på Företagarna mersmak och ska se till att anordna fler och mer regelbundna träffar i Västra Götaland!

Fler nyheter från Företagarna